x

Hookah Lounge Imperia na Dobrinji u sjajnoj atmosferi proslavio prvi rođendan! (GALERIJA)

Prošlo je već godinu dana rada popularnog i već sada mnogima omiljenog mjesta u Sarajevu - Hookah Lounge Imperia. Popularno okupljalište na Dobrinji je uz veliki broj gostiju proslavio prvi rođendan, a sve je proteklo u znaku pozitivne energije i sjajne atmosfere. 

Hookah Lounge Imperia

Branilaca Dobrinje

062 620 385

Hookah Lounge Imperia već godinu dana opravdava povjerenje svih ljubitelja nargile. Za godinu dana postojanja već je zadobio vjerne posjetioce, a naravno svaki put se traži mjesto više. Bilo da je u pitanju večernji ili dnevni izlazak, Imperia je pravo mjesto za odmor i uživanje, pa ne čudi što su mnogi željeli prisustvovati spektakularnoj proslavi prvog rođendana. 


Rođendanska žurka popularne Imperie na Dobrinji je protekla više nego odlično. Atmosfera je bila na zavidnom nivou, samim time se i pozitivna energija prenijela na sve prisutne. Domaćini su se potrudili da se svako osjeća ugodno, a prema riječima i osmijesima posjetioca nema sumnje kako su uspjeli da ispune sva očekivanja. 


Ugodni ambijent Imperie čeka na Vas. Da li odabrali ljetnu baštu ili sam enterijer možete biti sigurni kako ćete biti dio prelijepe priče i posebnog doživljaja. Imperia lagano korača u drugu godinu, stoga ste svi dobrodošli da se uvjerite zašto je rekordnom brzinom uspio osvojiti povjerenje Sarajlija, ali i da budete dio novih iznenađenja koja se spremaju. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Selma Muminović 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.