x

Hookah Lounge Mojo otvorio vrata: Sarajlije očekuje dosta iznenađenja!

Napokon se dočekalo! Jedan od ekskluzivnijih objekata u gradu je napokon otvorio svoja vrata! Duži vremenski period iza nas, Sarajlije pričaju o otvorenju Hookah Lounge-a Mojo. Pažljivi radovi rezultat su jednog od najsuperiornijih objekata u gradu sa najboljim nargilama. Naime, ove srijede, 30. avgusta u ulici Merhemića trg 13. (naselje Ciglane) upriličeno je veliko otvorenje Hookah Lounge bara Mojo. Veliko interesovanje na samom otvorenju i to što su mnogi ostali bez mjesta, jasno nam govori o kakvom eminentnom objektu se radi.

Hookah Lounge Mojo

Merhemića trg 13.

Svi detalji kada je u pitanju novootvoreni objekat Hookah Lounge Mojo su pažljivo birani, počevši od ambijenta pa sve do ponuda. Stoga i ne čudi što su se svi složili kako je Sarajevo dobilo jedinstveno mjesto, pa je očigledno kako je pred Sarajlijama potpuno novi vid provoda. 

 

Sam ambijent plijeni pažnju i rijetko koga ostavlja ravnodušnim, a ugodnost i komfor će bez sumnje osvojiti sve ljubitelje nargila. Novootvoreno mjesto raspolaže najkvalitetnijim nargilama oznake ``deluxe``, a mnoštvo okusa staviti će vas na male, slatke muke.

 

Kada se spoje idealna lokacija, najbolje nargile, ali i ostala ponuda objekta, te udoban ambijent i ljetna bašta, onda možete bti sigurni kako ćete u Hookah Baru Mojo, koji donosi potpuni ekskluzivitet gradu, pronaći pravi ugođaj, neovisno da li ste se tamo uputili tokom dnevnog ili večernjeg termina. 

 

Pratite Hookah Lounge Mojo i putem Facebook stranice: 
https://www.facebook.com/Hookah-Lounge-Mojo-112088549450091/

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.