x

Hookah Lounge New York otvorio vrata: Sarajlije uživale u ugodnom ambijentu!

Ove srijede, 04. oktobra svoja vrata svim Sarajlijam otvorio je Hookah Lounge New York. Objekat se nalazi na Dobrinji u ulici Omladinskih radnih brigada b.b., a ekipa Ekskluziva.ba portala, ali i brojni posjetioci koji su ugodni ambijent ispunili do posljednjeg mjesta uvjerili su se u jedinstvenost koju ovaj Hookah bar pruža.

Hookah Lounge New York

Omladinskih radnih brigada

Već prve večeri, druženje je prijalo svima, pa se tamo ostalo sve do kasnih sati, što je sasvim očekivano, uzmemo li u obzir tamnošnje fenomenalne ponude. 

 

Hookah Lounge New York je, uistinu, upriličio noć za pamćenje pa je veliki broj posjetilaca maksimalno uživao u svemu što ovaj objekat nudi.

 

Osim što ga karakterizira prelijep ambijent, ovo mjesto nudi zagarantovanu oazu mira, opuštajuću atmosferu, ali i razne vrste aroma za nargilu, tako da ćete zasigurno pronaći i vama najomiljeniju.

 

Hookah Lounge New York bez sumnje će zadovoljiti sve vaše potrebe, a ukoliko je suditi tome kako su noć iza nas posjetioci bili prezadovoljni počevši od samog ugođaja, usluga, ne ostaje ništa drugo nego da vam damo toplu preporuku da što prije posjetite ovo mjesto.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.