x

Horor kod Novog Sada: Tijelo žene pronađeno u šumi iza manastira u Beočinu bilo je bez prstiju i donjeg veša!

Žena (40), čije je tijelo nađeno na Božić duboko u šumi iza manastira u Beočinu kod Novog Sada, još uvijek nije identifikovana, niti je završena obdukcija, a zasad se ne isključuje mogućnost da je ona žrtva zločina.

Policija i forenzičari i juče su bili na mjestu gdje je tijelo pronađeno, a sumnjivo je to što je žena bila polugola, a tijelo je navodno oskrnavljeno.

- Leš su otkrili prolaznici koji su šetali šumom i odmah su obavijestili policiju i Hitnu pomoć. Tijelo je bilo u travi, bez donjeg veša i bez nekoliko prstiju. Međutim, zasad je utvrđeno da na tijelu nema vidljivih povreda od noža ili vatrenog oružja, zbog čega se ne isključuje ni mogućnost da su tijelo oskrnavile životinje.

Policija je juče prikupljala tragove i sve što je nađeno poslato je na analizu, tako da se očekuje da će uskoro biti poznate sve okolnosti ženine smrti - kaže naš izvor iz istrage i dodaje:


- Obdukcijom će biti utvrđeno i kad je tačno žena preminula, da li tog dana kad je nađena ili ranije

Policija provjerava i da li je prijavljen nestanak ženske osobe.

- Policiji nije prijavljen nestanak nijedne osobe iz Beočina ili okoline, pa se vjeruje da je ona iz nekog drugog mjesta. Zasad postoje indicije da je nesrećna žena iz Novog Sada - kaže sagovornik Kurira i dodaje da na području oko manastira nema kuća.

Kako smo saznali, na tom području često se okupljaju i narkomani. - Zavisnici uglavnom noću dolaze u šumu oko manastira. Tu su osamljeni, niko ih ne vidi i ne čuje. Moguće je i da je preminula žena bila zavisnik ili, ako je usmrćena, da je došlo do tuče i svađe među zavisnicima - dodaje sagovornik.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.