x

HOROR U SRBIJI: Komšinicu (15) silovao i tukao sat vremena!

Rezultati vještačenja DNK koje čekaju pravosudni organi treba sa sigurnošću da potvrde da li je Marko C. (21) iz Ružića kod Vladičinog Hana prvog dana ove godine silovao svoju maloljetnu komšinicu D. M. (15).

Ovu informaciju je za „Alo!” potvrdila i portparolka Višeg javnog tužilaštva u Vranju Leposava Jovčić.

 

Osumnjičeni manijak se na saslušanju 4. januara branio ćutanjem. Višem javnom tužilaštvu potvrđeno je da su saslušani oštećena maloljetnica i svjedoci iz planinskog sela Ružić.

 

Ljekari Zdravstvenog centra u Vranju dostavili su Višem javnom tužilaštvu medicinsku dokumentaciju, u kojoj je potvrđeno da je napasnik maloljetnici nanio povrede po glavi i nogama. Pregledom je utvrđeno da je manijak maloljetnu komšinicu pretukao i silovao. Osumnjičeni i silovana djevojčica su, navodno, bili u ljubavnoj vezi.

 

Prije brutalnog čina Marko C. je ispred porodičnog dvorišta sreo komšinicu i nagovorio je da svrati. Pošto je namamio maloljetnicu, strgao je sa nje odjeću i na silu je odgurao do šupe. Uprkos opiranju i molbama djevojčice da je ne napastvuje, nasilnik se u šupi nad njom sek*ualno iživljavao oko 60 minuta. Poslije batinanja i silovanja obeščašćena djevojčica se zaputila svojoj kući.

 

Silovana kćerka povjerila se majci, sa kojom je policiji nemili slučaj prijavila 2. januara.

 

Napasnik je poslije silovanja zaprijetio maloljetnoj žrtvi da o brutalnom seksualnom činu nikome ne smije da priča. Manijak iz Ružića se jedno vrijeme krio od policije, ali je ubrzo uhapšen i pritvoren.

 

Marko C. evidentiran je u policijskoj upravi u Vranju zbog krađa, siledžijskog ponašanja i kafanskih tuča. Mještani mahale Donja Koznica i sela Ružić izbjegavali su susrete sa nezgodnim mladićem, uvijek spremnim da pesnicana rješava svađe i sporove.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.