x

Hotel Austria & Bosna: Kemal Hasić i Ruža Efendić priredili nezaboravnu novogodišnju noć! (GALERIJA)

Hotel Austria & Bosna se potrudio da za svoje goste spremi jedan od najkvalitetnijih dočeka Nove 2020. godine. Uistinu je sve do sitnih detalja bilo na nivou, a Kemal Hasić i Ruža Efendić su se dodatno potrudili da niko ne požali što je odabrao baš ovo mjesto za nove početke. 

Hotel Austria & Bosna

Banjska, Ilidža, Bosna i Hercegovina

Predivna sala Hotela Austria & Bosna je bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Danima ranije su otišle sve rezervacije, jer se unaprijed znalo kako će tamo biti jedan od boljih dočeka 2020. godine u gradu. Organizacija dobrih zabava i drugih događaja je "u malom prstu" kada je ovaj hotel u pitanju, tako da ne čudi što je sve bilo uređeno do perfekcije. 



Kemal Hasić kao iskusni poznavalac svog zanata je dobrim raspoloženjem i još boljom pjesmom pokazao kako mu nema ravnog kada je živa svirka u pitanju, a za mikrofonom se smjenjivao sa Ružom Efendić o kojoj je također suvišno pričati kada je dobar provod u pitanju. Hotel Austria & Bosna je novogodišnjim dočekom prevazišao očekivanja gostiju, pa ne čudi što se sa osmijehom na licu slavilo do jutarnjih sati. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.