Hotel Majdan - Ceca i Sloba Radanović: Doček Nove godine 2020 Beograd

31.12.2019 21:00

Hotel Majdan može da se uporedi sa mnogim svjetskim hotelima ovog kalibra, i lako da odnese pobjedu.

Njegov jedinstven dizajn i svedena elegancija koja je sjajno uklopljena sa modernim elementima, čine hotel Majdan idealnim izborom za proslavu bitnih životnih događaja, poput vjenčanja.

Mnogi parovi su u njemu rekli sudbonosno „da", a gosti su bili očarani besprijekornom uslugom i sjajnom atmosferom.

Tako će biti i za novogodišnje veče kada će hotel Majdan organizovati doček iz snova.

U sklopu novogodišnje ponude nalazi se veliki broj domaćih i stranih pića koja će biti dostupna u neograničenim količinama tokom cijele večeri, kao i svečana večera sačinjena od gurmanskih specijaliteta kulinarskih majstora hotela Majdan.

Doček Nove godine u hotelu Majdan će se održati u dvije fantastične sale za vjenčanja, koje odišu glamurom i elegancijom, i predstavljaju jedne od najekskluzivnijih prostora u Beogradu.

Sala je opremljena vrhunskim sistemima za klimatizaciju i ventilaciju, kao i jedinstvenom rasvjetom sa kristalnim lusterima, roto glavama i sufitima u boji.

Kada se spoji besprijekorna usluga, sjajna novogodišnja ponuda, prelijep prostor i najbolji muzički program, to je garancija za najbolji doček Nove 2020.

Rezervišite svoje mjesto i prepustite se sigurnim rukama iskusnih ugostitelja koji će učiniti sve da vam ova novogodišnja proslava u hotelu Majdan postane jedna od najljepših uspomena.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.