x

Hrani kuče da te ujede: Sergej Natašin koncert nazvao džiberskim ringišpilom, a na koljenima je moljakao za ovu uslugu!

Glumac Sergej Trifunović na društvenoj mreži Tviter opleo je po Nataši Bekvalac i njen koncert u "Areni" okarakterisao kao "džiberski ringišpil".

Međutim, izgleda da je glumac zaboravio da je prije određenog vremena okrenuo broj telefona nekadašnje djevojke i molio je da mu pomogne u vezi s jednim poslom, koji sam nije mogao da završi.

"Svi su bili šokirani pričom da je Trifunović nakon svega imao hrabrosti da pozove Natašu i zamoli je za uslugu. Navodno, on se tada ponašao kada da su njih dvoje u sjajnim odnosima, te da nemaju nikakvih problema koje vuku iz prošlosti", kaže izvor.


"Sergej je znao da Nataša može da mu bude karta za posao koji je trebalo da završi. S obzirom na to da je i te kako popularna, da je ljudi vole i da ima konekcije, Trifunović je bez blama kontaktirao s njom i zatražio pomoć od nje. Iako je bila iznenađena pozivom, ona je obećala da će dati sve od sebe da mu pomogne i na kraju se sve završilo u njegovu korist. Nataša o tome nije željela pretjerano da govori, pa tako nikada nije otkrila o kakvom je poslu riječ", otkrio je izvor.


Upravo zbog svega ovoga, mnogi su bili iznenađeni činjenicom da je Trifunović bez pardona učestvovao u napadu Srđana Dragojevića putem Tvitera na Bekvalčevu, koja im je kriva samo zato što je napunila „Štark arenu“.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.