x

Htjela sam da izgubim nevinost sa 18, ali nije mogao da mi uđe: Bolesna ispovijest najjezivije učesnice rijalitija!

Učesnica rijaliti programa Jelena Krunić na svom kanalu na Youtube-u otkrila je najintimnije detalje svoje prve ljubavne veze. Naime, Jelena je otkrila da je imala 18 godina kada se upustila u vezu sa momkom sumnjive prošlosti sa kojim je provela tri godine.

- Željela bih da vam ispričam priču o mom prvom dečku, neću mu reći ime. To je dečko s kojim sam bila tri godine. I zaista prvi dečko, sa kojim sam izgubila nevinost u 18. godini. Ja sam bila bukvalno klinka. Ja mogu da kažem da sam sa 18 godina bila takav duduk. Tada nisam nešto ni izlazila, bila sam posvećena sportu, plesu i gimnaziji. I baš sam bila neupućena u sve te stvari i u taj svijet. Ja sam njega upoznala preko neke svoje drugarice i mnogo mi se svidio, i baš je bio moj tip muškarca. Bio je krupan, visok, crn, taman ten, bijeli zubi, i imao je lijepe šake što je meni najbitnije kod muškaraca. Bila sam zaljubljena i on je prva tri mjeseca prema meni bio super, bio je zaštitnički nastrojen. I poslije tri mjeseca, moj dotični, bivši odlazi u zatvor - počinje Krunićeva priču i nastavlja:


- Moji su u to vrijeme znali šta je on i ko je, naravno. A ja sam odlazila sa leptirićima u stomaku u posjete, mogla sam da ga vidim samo kroz rešetke, odnosila mu hranu, i bila sam bez obzira na sve ubijeđena da je on taj, da je on otac moje djece, i da je on čovjek za kog ću se udati - zaključuje Jelena, koja osim što tada kako kaže nije bila upućena u "taj svijet", nije ni u tom periodu čini se mogla da se pohvali baš nekom izuzetnom inteligencijom. Elem, zatim slijedi i priča sa njegove slobode:


- Nakon tog zatvora, on je izašao, nastavili smo vezu. U martu je bio moj rođendan. Poslije šest meseci veze, ja sam odlučila da izgubim nevinost. To je meni najgore iskustvo u životu koje sam doživjela. I nismo uspjeli naravno na moj 18 - ti rođendan veče, jer da izvinite, nije htio da uđe, a uspjeli smo drugo veče i to sam plakala kao kiša, i sve u svemu završilo se to brzo - priča Jelena Krunić dok se histerično smije i krivi pred kamerom, mašući noktima, jer je to valjda ono što je ustvari trebalo da vidimo i za kraj konstatuje: 

- Onda sam ja mrzila se.s sa njim, jer je to bilo bolno, nije mi prijalo, jednostavno nije imao pristup kako da mi priđe - zaključila je ona na kraju svoje potresne ispovijesti.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.