Humanitarna aukcija za odijelo po mjeri brenda Maestro Suits na Diplomatskom bazaru!

07.12.2019 13:00

Na predstojećem Diplomatskom bazaru (Diplomatic Winter Bazaar - DWB), koji će se održati 07. decembra 2019. godine u Sarajevu a koji ima misiju prikupljanja sredstava za humanitarne svrhe, posjetioci i učesnici će imati priliku da prisustvuju aukciji za odijelo po mjeri bh. brenda Maestro Suits.

Prikupljena sredstva ovog sada već tradicionalnog humanitarnog događaja će biti preusmjerena djeci i mladima u Bosni i Hercegovini kojima je pomoć potrebna. Cijena ulaznice iznosi 5,00 KM, a svaka marka koju posjetioci potroše na bazaru će biti donirana u humanitarne svrhe.

Ove godine na Diplomatskom bazaru sudjeluje više od 40 ambasada i međunarodnih organizacija, te više od 80 domaćih izlagača. Aukcija za odijelo po mjeri Maestro Suits će se održati na Lotu 17 u 13:00h, a odijelo po mjeri koje će biti predmet aukcije je italijanskog kroja, kreirano od najkvalitetnijih italijanskih materijala.

“Iznimno nam je drago da na ovom renomiranom humanitarnom događaju možemo ponuditi svoj proizvod vrhunske klase, te se nadamo da će aukcija biti uspješna i donijeti korist djeci i mladima tamo gdje je to potrebno.” - izjavio je direktor kompanije Kismet d.o.o, Armin Hasić.

Diplomatski bazar će se održavati u Skenderiji u periodu od 11:00 do 17:00h.



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.