x

Hurricanesi sa ‘sirenom’ do pobjede nad Sharksima

Protekle noći mogli ste uživati u trima dvobojima najboljeg hokejaškog prvenstva na svijetu - NHL.

Dvostruki prvaci u protekle tri godine te lanjski finalisti, Tampa Bay slavili su kod Columbusa s 5:2. Utakmicu ćemo pamtiti po sjajnoj prvoj trećini u kojem je postignuto čak pet pogodaka. Domaći su poveli već u trećoj minuti preko Guadreaua da bi Lightning preokrenuo preko Perryja i Stamkosa. Nyquist je izjednačio, a to će se pokazati i posljednjim pogotkom na utakmici za Blue Jacketse. Nakon što je Tampa povela u završnici uvodne dionice preko Coltona, protivnika su dokrajčili Foote te još jednom Stamkos za konačan rezultat.

Winnipeg je upisao prvu pobjedu sezone, a isto tako nanijevši New York Rangersima uvodni poraz nakon dva slavlja. Jetsi su slavili s 4:1 uz golove Scheifelea (2), Gagnera i Connora. Hunt je upisao jedini pogodak za goste.


U posljednoj utakmici programa koju ste mogli pratiti u programu Sportkluba, Carolina Hurricanesi su nadigrali San Jose Sharkse s 2:1. San Jose je poveo preko Svečnikova u završnici prve dionice, da bi isto tako pred sam kraj druge trećine izjednačio Necas. Pobjedu Carolini osigurao je Aho dvije minute prije kraja utakmice.


REZULTATI:

Columbus – Tampa Bay 2:5

Winnipeg – NY Rangers 4:1

San Jose – Carolina 1:2

Detroit – Montreal 3:0


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.