x

konačna odluka

Huso donio konačnu odluku, evo da li će Dalila ostati na ulici: Mujić promijenio ploču, spomenuo Dejana, a evo šta kaže o Anđelu!

Otac Dalile Dragojević, Huso Mujić, odlučio je da odgovori Dejanu Dragojeviću na optužbe da ga je rođak izbacio iz kuće.

Naime, Dejan je u “Zadruzi” javno iznio da je Dalilinog oca rođak izbacio iz kuće i da je morao da se useli u njegov i Dalilin dom u Gornjem Šepku.

- Ko je ispaštao? Ko je morao da napusti kuću zbog tebe? Hoćeš da pominješ imena? Ja sam ti stvorio komunikaciju sa tvojom familijom! Zašto te sestra nije zvala na svadbu? - rekao je Dejan.


Sada se tim povodom oglasio Huso Mujić za Blic i priznao da je to sve laž.

- Nikada me niko nije istjerao iz moje kuće. Ja i dalje živim ovdje i radim u prodavnici. Vjerujte mi da nisam bio više od dva mjeseca u kući kod Dalile i Dejana, posljednji put sam išao da pustim grijanje - poručuje Huso i komentariše da je veoma loše što njegova kćerka ulazi u bilo kakav ljubavni odnos sa Anđelom Rankovićem.


- Nikako njoj ne treba bili kakav odnos sa Anđelom, pogotovo da ne ulazi iz veze u vezu. Izdržaće ona sve, jaka je, neka gleda u budućnost to je najbitnije od svega. Napraviće grešku sa Anđelom, neka igra sama do kraja rijalitija - smatra Dalilin otac koji ujedno odgovara i na Dejanove optužbe da je njegova bivša žena Emina Mujić “n.rkomanka i kockarka”.


- Možda je i moguće da je Emina to radila, ali svakako nije u redu da tako nešto priča za nju. To je njegova bivša tašta - zaključuje Huso Mujić.

Huso Mujić se ipak predomislio i otkrio da ne želi da istjera Dalilu iz kuće u Gornjem Šepku.

- Neću dati Dalili da završi na ulici. Pustiću je u kuću. Ona će imati svoj dom, najviše bih volio kada bi se i ona i Dejan vratili u Gornji Šepak.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.