x

nije ga štedio

Hvali se Versace kupatilom, a živi u iznajmljenom stanu u Mirijevu: Uroš Ćertić opleo po Kristijanu koji ga je pretukao!

Uroš Ćertić opleo je sa Jovanom Tomić Matorom po Kristijanu Goluboviću. Uroš, kog je Kristijan brutalno pretukao i zbog toga je diskvalifikovan iz rijalitija, istakao je da Golubović nema čime da se pohvali.

- Ne treba da priča da ima Versace kupatilo kad živi u iznajmljenom stanu u Mirijevu. Pločice ne postoje, jer postoji stan i kirija u Mirijevu. Došli su šinteri po njega. On dobija patike sa Instagrama po najnižoj cijeni, a kad sam pričao prebacio je patike sa druge strane šanka. To nije slučajnost - pričao je Uroš.


- O mom životu se sve zna. Ja sam javno rekla da sam gej i javno sam se autovala. Mene ništa ne može da uvrijedi - dodala je Matora.

- Da li misliš da bih se ja zakleo u dijete? Jutros sam ti uzeo dvije kapsule. Vjerujem ti da fali, ali nisam uzeo - rekao je Uroš.

- Zbog djeteta ti vjerujem - dodala je Matora.


- Moram da ti kažem tajnu da ložim majmune, držim garderobu u radionici, nisam još ništa obukao. Danas ću da ih ložim da mi je sve stiglo. Ja ugrožavam ljude sa fejk stvarima i Maju koja ima 90 odsto fejk stvari. Ja sam rekao da bih od ponuđenih, slobodnih, bio sa njom, ona je bomba. Njoj se ne sviđa što neću da s..em po Aleksandri - nastavio je Ćertić.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.