x

I AMAR GILE KAŽE DA JE POKIDAO: Njegovo izvođenje hita ``Spreman na sve`` će vas naježiti!

Đorđe Nedeljković, momak za koga kažu da pravi lom po klubovima, nakon obrade pjesme 'Južna pruga' od Zorana Vaneva, koju je vratio iz zaborava i dobio veoma pozitivne komentare i pohvale, ovaj put je odabrao baladu Amar Gileta, pobjednika takmičenja Zvezde Granda i jednog od najpopularnijih pjevača na ovim prostorima. 

Kako si se odlučio za ovu pjesmu?

 

Kod izbora pjesme za cover nisam imao dilemu, jer mi se pjesma svidjela odmah, kada sam je prvi put čuo. Znao sam da će to biti veliki izazov za mene, ali sam veoma zadovoljan krajnjim rezultatom. Moram da kažem da su ljudi koji su učestvovali u realizaciji projekta, moji prijatelji i saradnici bez kojih sve to ne bi zvučalo i izgledalo ovako. 

 

Kakvi su komentari?

 

Komentari su veoma pozitivni, pogotovu na društvenim mrežama i internet portalima, ali nekako najznačajniji je upravo Giletov, koji se oglasio na jednoj društvenoj mreži i kome se ova verzija njegove pjesme baš dopala. To svakako prija i daje podstrek u daljem radu. 

 

Dalji planovi?

 

U planu je bio još jedan cover na jesen, koji bi bio u totalnu drugom muzičkom žanru, ali kako stvari stoje najvjerovatnije ću početi rad na svojoj prvoj pjesmi. To mi je velika želja i na jesen ću se potruditi da sa mojim timom tu želju i ostvarim. Nadam se da ćemo brzo pronaći tekst koji ću moći da donesem na pravi način. Ljeto provodim radno i nadam se da će sve ići po planu.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.