x

I Hana Hadžiavdagić partijala na otvorenju Babaloo Night Cluba uz Lapsus Band!

Iako Vitez poprilično nudi dosta noćnih objekata, veoma mali broj je onih u kojim ćete maksimalno uživati, te naići na sve stvari koje su potrebne za vrhunsku zabavu. Ipak, sada ne trebate brinuti, jer upravo novootvoreni Babaloo Night Club pruža apsolutno sve što je potrebno za istinske noći dobrih provoda. 

Babaloo NIGHT CLUB

Gradski trg Vitez

063 192 686

Babaloo Night Club će bez sumnje postati glavno okupljalište raje iz više razloga. Dovoljno je samo spomenuti jedinstveni enterijer koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a tu je i ljubazno osoblje, sjajan muzički program, te ono čemu se svi raduju - ubjedljivo najbolje ponude u gradu.  

 

Posjećenost gostiju na samom otvorenju dovoljno govori o onom što nas sljeduje u Babaloo Night Clubu. Objekat je bio dupke pun, a nije tajna da su mnogi ostali bez mjesta. Zahvaljujući izvrsnom repertoaru noć je protekla i više nego užareno, a atmosfera je bila dovedena do maksimuma. Već prvo veče pozitivni komentari na račun onoga što pruža  Babaloo Night Club su pljuštali na sve strane. 

 

Inače, za ludu i nezaboravnu žurku se pobrinuo sve popularniji Lapsus Band. Raspoložena i dobro uigrana ekipa je napravila ekstra atmosferu, a tako je vladalo sve do kasnih sati. Među brojnim partijanerima na samom otvorenju se našla i Hana Hažiavdagić, koja je bila više nego očarana događajem u režiji Babaloo Night Cluba. 

 

Budite i vidio tamnošnjih zabava, a već sada možete lajkati stranicu Babaloo Night Cluba: 

https://www.facebook.com/babalooclub.vitez/?fref=ts

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.