x

I medicinska sestra među 30 pros..tutki: Pronađeni spiskovi klijenata, među njima poznati političari i biznismeni!

M.kroi uhapšeni zbog sumnje da su organizovali kriminalnu grupu koja je podvodila pros..tutke imali su najmanje 30 djevojaka koje su radile za njih, otkrili su istražitelji.

Kako izvor Kurira iz istrage dodaje, za dvije kriminalne grupe koje su razbijene u utorak radile su studentkinje, ali i udate žene.

- Među njima su djevojke i žene različitih godina i profila, ima nezaposlenih, ali i zaposlenih, mlađih i starijih, a na spisku pros..tutki je i jedna medicinska sestra - kaže izvor Kurira.

Dvije s.ks-bande, kako kaže, predvodili su Darko T. (45), Saša G. (47) i Miroslav T. (45). Usluge djevojaka koje su bile u njihovom katalogu nudili su preporukama, ali i u onlajn-oglasima i preko specijalizovanih sajtova.


- Pronađeno je preko 200 objava u kojima se nude usluge djevojaka koje su radile za njih - kaže naš sagovornik.

Prilikom hapšenja policija je kod osumnjičenih pronašla novac, 176 mobilnih telefona, ali i sveske u kojima su vodili evidencije o naplati, troškovima i mušterijama. Podsjetimo, među uhapšenima su i sekretarice, vozači i obezbjeđenje.

Pros..tutke koje su radile za dvije kriminalne grupe razbijene u policijskoj akciji prije dva dana svoje usluge oglašavale su u onlajn-oglasima i na specijalizovanih sajtova, a navodno je pronađeno čak 200 objava u kojima su one nudile s.ks.


- Među djevojkama koje su uhapšene nema onih koje su se bavile pros..tucijom. Uhapšene su radile kao sekretarice, ugovarale vrijeme i mjesto sastanka, cijenu, i organizovale prevoz pros..tutkama do stanova u kojima su se nalazile s klijentima. Pros..tutke neće biti krivično gonjene, već bi kao svjedoci mogle da budu saslušane u istrazi protiv m.kroa. U svesci u kojoj su se bilježili podaci o klijentima ima i imena političara. I oni bi, kao i djevojke, mogli da budu pozvani da svjedoče - dodaje sagovornik Kurira.



Istražitelji su otkrili i oglase preko kojih su se djevojke reklamirale.

- Uz fotografiju i „umjetničko ime“ djevojke stoji i detaljan opis - fizičke karakteristike poput boje kose, očiju, visina, težina, godine, da li imaju tetovaže, da li se depiliraju, imaju li pirsinge, ali i i šta je sa svakom od njih dozvoljeno raditi tokom s.ksa i koja je tarifa. Navodno je cijena po satu ovim djevojkama bila od 150 do 200 eura - kaže izvor Kurira.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.