x

savršeno se uklapa u svaki prostor

Ideja za savršen enterijer: Tajna je u TV-u kojeg nazivaju umjetničko djelo!

Poznato je da je dnevni boravak mjesto gdje provodite najviše vremena. Upravo na dnevnom boravku je fokus i svi teže ka tome da ovoj prostoriji daju najbolju udobnost. To je ujedno i mjesto gdje se najviše opušta, a jedan mali trik će vašu dnevnu prostoriju učiniti elegantnijom. I ne samo to - uz to ćete uštedjeti na prostoru, što je svima u cilju. Također, važno za napomenuti jeste da je trik prilagodljiv i u drugim prostorijima - gdje god se nalazi vaš TV. Upravo u tom "grmu leži zec" - u televizoru. Pitate se kako?

Dosad neviđen dizajn

Model The Serif, za koji je Samsung dobio iF nagradu za inovativni dizajn je nešto apsolutno neviđeno u sferi televizora. Za razliku od standardnog televizora koji svi prislanjamo uza zid, The Serif izgleda nevjerovatno sa bilo koje strane ga gledali. Svojim progresivnim dizajnom u enterijer unosi dašak umjetnosti i moderne tehnologije, koji se uklapa u svaki tip dizajna, a samostojeće postolje ovom televizoru omogućava potpunu mobilnost. Bez obzira gdje ga postavili, The Serif će se savršeno uklopiti u okolinu. Stalak je ujedno i odvojiv, te The Serif možete postaviti na stolu, polici ili na zidu, a on će se stopiti s okolinom kao pravo umjetničko djelo.


Osim samog dizajna televizora, Ronan i Erwan Bouroullec osmislili su i posebno dizajnirane zaslonske slike ekskluzivno dostupne za The Serif televizor. Jednu s uzorkom prekrasnog lista, i drugu s uzorkom tkanine, obje nadahnute ljepotom prirode. Dostupne su u Ambijentalnom načinu rada, tako da, kada je televizor isključen, s ostalim ukućanima i gostima možete podijeliti djelić nadahnuća iz prirode.


Praktično, ali elegantno

Svima je cilj da uz veći televizor ipak imamo što više prostora, a uz Samsung The Serif slobodno se možete riješiti velikog komada namještaja na kojem vam je do sada stajao stari televizor. Ovaj profinjeni primjer najmodernije tehnologije dolazi sa samostojećim postoljem i tako sam za sebe ispunjava kompletnu estetsku i funkcionalnu ulogu, a osim što oslobađa prostor, on ga i obogaćuje svojom jedinstvenom profinjenošću. Međutim, nije ni to uslov da u svoj dom stavite i koristite ovaj televizor. Ovo umjetničko djelo od televizora savršeno se uklapa i sa bilo kojim komadom namještaja na koji ga postavite.


Međutim, The Serif nije samo lijep za sređivanje enterijera, već je i vrhunski televizor iz Samsung porodice koji ostavlja bez daha i kvalitetom slike i zvuka. Uz impresivnu QLED tehnologiju uživat ćete u sportskim utakmicama kao da ste u prvom redu na stadionu. Osim milijarde nijansi u 4K tehnologiji, The Serif omogućava i uživanje u kristalno jasnom zvuku kroz svoju Active Voice Amplifier tehnologiju. Ova tehnologija prepoznaje ometajuću buku i automatski prilagođava glasnoću.


Specifičnosti

The Serif televizori specifični su i po tome što daju mogućnost povezivosti i Multi View, koji omogućava gledanje sadržaja s televizije i dijeljenje s mobitela u isto vrijeme. Također, ukoliko želite muziku slušati preko svog TV564 aparata, ne morate više slušati ono što vam određeni muzički kanali odluče pustiti, već svoju omiljenu muziku možete pustiti na mobitel i reproducirati je na TV i to u samo nekoliko koraka. Potrebno je samo da uključite NFC i da odložite svoj mobitel na praktični okvir The Serif televizora. Osim ambijenta koji možete stvoriti omiljenom muzikom, to možete učiniti i koristeći novi Ambient Mode, kakav još niste vidjeli. Osim širokog izbora u bogatoj Samsung galeriji, ova opcija nudi i praćenje okruženja TV-a i prilagođavanje vizuelnih sadržaja za savršen ambijent.

Više informacija možete pronaći na https://www.samsung.com/ba/tvs/the-serif/highlights/


Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.