x

Identifikovani svi iz Kobijevog helikoptera: Porodice su ugašene, poruka muža jedne žrtve lomi srce!

Svjetski mediji javljaju da su identifikovane sve žrtve helikopterske nesreće u kojoj je poginuo Kobi Brajant, legendarni NBA košarkaš. Kobi je tragično izgubio život u Los Anđelesu zbog putovanja po maglovitom vremenu, nastradala je i njegova 13-godišnja kćerka Đijana, a nesreća je odnijela još sedam života.

U pitanju su Kobijevi prijatelji i saradnici, sa kojima je Brajant putovao na svoju Mamba Akademiju na trening. Helikopter je udario u brdo u Kalabasasu jer je letio prenisko, a pilot nije mogao dobro da iskoordiniše let i napravi konekciju sa centralom kako bi se nesreća izbjegla.

Među nastradalima su bejzbol trener Džon Altobeli, njegova supruga Keri i kćerka Alisa, zatim Kristina Mozer, koja je bila trener u akademiji. Pored njih, porodičnu nesreću doživjele su Sara Čester i kćerka Pejton, kao i pilot Ara Zobajan.

Helikopter je imao dugu rutu, prolazio je i blizu vile Kortni Kardašijan, a prijatelj pilota Džared Johim je napisao oproštajno pismo.


- On nije bio tipični egoistični helikopterski pilot kao većina nas. On je uvijek bio opušten, smiren, znali su svi da od njega mogu čuti samo profesionalne, promišljene i riječi pune ljubavi. Uvijek je bilo smijeha sa njim, sa mnogo ljudi je bio u dobrom odnosu. Žao mi je što mnogi nisu imali priliku da ga upoznaju, zavoljeli bi ga, to garantujem - napisao je Johim.

Prijatelji porodice Altobeli otkrili su da je Džon redovno letio sa Kobijem i njegovom porodicom, kako bi pratio mečeve svoje kćerke.


Suprug Kristine Mozer, Met, osnivač je benda Tihuana Dogs, jednog od najpopularnijih u Orandž Kauntiju.

- Moja djeca i ja smo emotivno potpuno rastrojeni, izgubili smo našu predivnu mamu i suprugu u helikopterskoj nesreći.

Od Sare i Pejton Čester oprostio se Tod Šmit, direktor Osnovne škole u koju je djevojčica išla.

- Kao što se narod oprašta od Kobija, ja moram da iskoristim priliku da podsjetim na dva divna bića koja su bila sa njim, Saru i Pejtona Čestera. Kao direktor, radio sam sa mnogo nevjerovatnih porodica, ali je ova jedna od najboljih. Puni podrške, ohrabrujući, uvijek spremni za smijeh...


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.