x

Ilma Karahmet, Mirza Vranj, Bane Mojićević, Fatmir Sulejmani i Bubi uveličali proslavu 11. rođendana Palme! (GALERIJA+VIDEO)

Travnički Palma Oriental Caffe je ove sedmice, povodom 11. rođendana, upriličio uistinu spektakularnu žurku. Specijalni gost Bane Mojićević je napravio vrhunsku atmosferu. Također, Ilma Karahmet, Mirza Vranj, Fatmir Sulejmani i Ermin Redžić Bubi su se odazvali pozivu vlasnika Sermeda Maktaufa i došli na rođendansko slavlje. 


Palma Oriental Caffe

Žitarnica 1/C

030 510 016

Palma Oriental Caffe je svoj 11. rođendan proslavio žurkom kakvu rijetko gdje viđamo. Prije svega, vrijedi spomenuti kako se opstankom većim od deceniju, mogu pohvaliti rijetki objekti ovoga tipa. Palma Caffe je oduvijek bio prvi u svemu, pa je uvođenje noviteta urodilo plodom. Upravo je ovaj lokal među prvim na našim prostorima u svojoj ponudi imao nargilu.  


Godine truda i rada Palma Oriental Caffe-a su iza nas, pa vlasnik Sermed Maktauf nije krio zadovoljstvo jer je svojim vjernim gostima imao priliku organizovati veliko rođendansko slavlje. Uvijek topla i srdačna atmosfera, ugodan ambijent, najbolje ponude, zatim gostovanja poznatih imena iz svijeta muzike su dio onoga što Palma pruža svojim djelovanjem čak punih 11 godina.


Spektakularno rođendansko slavlje kojem su prisustvovala i poznata lica je više nego nadmašilo očekivanja svih prisutnih. Uz sjajnu svirku Baneta Mojićevića se veselilo i pjevalo do kasno u noć. Sve je upotpunjeno tortom na četiri sprata kojom su se počastili svi posjetioci. Oduševljenje na račun onoga što je priređeno se nije krilo, te su se svi složili kako je ovo rijetko mjesto koje zna cijeniti svoje goste.


I sam Bane Mojićević se u travničkoj Palmi zadržao više od planiranog, a kako kaže, još uvijek nije imao svirku ovakvog tipa, gdje je atmosfera tako prijatna i domaćinska. Pun pozitivnih utisaka je domaćinu poželio još veći uspjeh i proslavu još 11 rođendana i više...


Kako je Palma Oriental Caffe za Travničane postao kultno mjesto, ne preostaje nam ništa drugo nego da svima vama koji navraćate u ovaj bh. grad toplo preporučimo ovaj lokal koji će, garantiramo, ostaviti veliki utisak na vas, pa ćete se svaki put vrlo rado vraćati ka njemu. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Adis Kadić/
Video: Senzacija.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.