x

misli da sve može

Ima vozni park od pola miliona eura: Adam Adaktar pokazao svu svoju bahatost, evo gdje se bez griže savjesti parkirao!

Porodica Adaktar već neko vrijeme se bori za svoje parče medijskog neba. Jedan od najistaknutijih je 24-godišnji Adam Adaktar, samoprozvani "Bog obrva", više puta je negirao da je bahat mladić, ali fotografija koja je isplivala nikako drugačije ga ne može opisati.

Naime, na društvenim mrežama pojavila se fotografija roze maseratija parkiranog na mjestu za osobe sa invaliditetom, a nebrojeni komentari nizali su se ispod objave.

Iako je nejasno ko je iz porodice parkirao auto, po svemu sudeći kola pripadaju Adamu.


"Da li je moguće da smo ovolika g...a?", "Ako svjedočiš nepristojnosti, nevaspitanju, debilizmu i nehumanosti, a biraš ništa da ne uradiš po tom pitanju, saučesnik si", "Nekultura, nedostatak vaspitanja i egocentricnost", "Ne razumijem kako je moguć ovakav način razmišljanja, mene grize savjest ako mi na parking mjestu samo malo viri zadnji dio automobila", samo su neki od komentara koji su se pojavilli ispod slike.


I ranije su domaći mediji "hvatali" Adaktara kako se nepropisno parkira na mjesta koja su rezervisana za jednu od najugroženijih grupa u  državi.

Naime, tada plavi maserati, kog je porodica kasnije ofarbala u roze, viđen je u jednom podzemnom parkingu na nepropisnom mjestu. Više komentatora na društvenim mrežama navodilo je da su prisustvovali ovakvim prizorima posebno na parkinzima u tržnim centrima.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.