x

Imala je poslugu, vozače, nikada nije išla u prodavnicu ni u školu: Dunja Ilić je bila najbogatija Srpkinja, počela da pije sa 13, postala šefica podzemlja, a onda joj je otac bankrotirao!

Dunja Ilić, koja je nedavno pokušala samoubistvo, a potom je njen otac Jovan popio lijekove i ubio se, tokom života preživjela je apsolutno sve. Rođena u imućnoj porodici, kako je sama isticala, imala je sve što je poželjela, poslugu i vozače, ali je često kao dijete bila usamljena. Roditelji su je, po pjevačicinom priznanju, često zanemarivali.

- Već sa 12-13 godina sam počela polako da pijem, da bi se to vremenom pretvorilo nekad i u cijelu bocu žestokog pića dnevno - priznala je Ilićeva.

Ona se prisjetila djetinjstva i odrastanja koje je, kako sama ističe, proteklo u znaku luksuza, izuzetne materijalne obezbijeđenosti i života na visokoj nozi sa jedne strane, i skoro potpunog zanemarivanja i nedovoljne posvećenosti od strane roditelja sa druge.

- Problem sa pićem je eskalirao kada sam imala 15 godina. Tada su se moji roditelji razvodili. Otac je bio u jednoj potpuno nezdravoj vezi, a majka se veoma teško nosila sa rastankom. Na kraju sam ja u tim godinama imala na raspolaganju cijelu kuću u kojoj sam živjela sa dečkom koji je u to doba imao 20 godina. Imala sam vozače i poslugu. Nikada nisam išla u prodavnicu, tako da nisam znala ni cijenu najobičnijih namirnica - ispričala je Dunja, dodajući da je živjela u nekom svom izolovanom svijetu u kom se posvetila pisanju knjiga.


- Škole i odjeljenja sam mijenjala često dok nisam došla do toga da sam izgubila pravo na redovno školovanje u srednjoj. Školu sam završila vanredno - nastavila je priču Ilićeva.

- Kada sam imala 22 godine moj otac je bankrotirao. Međutim, i tada nam je ostalo dovoljno nekretnina da živimo ne čak ni prosječno nego bogato. Ipak, nakon nekog vremena sam počela da osjećam da je novca sve manje. Otac, koji je dotad ulagao veoma velike svote novca u moju muzičku karijeru, mi je poručio da bi trebalo da komercijalizujem svoj zvuk i počnem da nastupam kako bi moj hobi postao nešto od čega zarađujem za život - otkrila je pjevačica svojevremeno.

Tada su počeli i njeni problemi, jer je morala da se suoči sa realnim svijetom.


Ona je svojevremeno otkrila detalje iz života: "Sjećam se kad sam spavala na ulici, bez hrane i novca, slomljena i mnogo uplašena. Sjećam se bolnice, čudnih snova i stanja kada sam bila polumrtva. Sjećam se roditelja koji plaču. Sve je to bilo prije samo godinu dana. Sada stojim pored mora, u lijepoj odjeći, prijatelji su mi na telefonu, imam posao i život mi je pod kontrolom", napisala je Dunja na društvenim mrežama.

Ona je progovorila i o momentu kada je prešla u islam: - To je izazvalo skandal u Srbiji jer sam "promijenila vjeru". Istina je da ja nikada nisam bila poklonik bilo koje vjeroispovesti, a da sam se tada priklonila islamu kao nečemu što mi je u to doba bilo blisko. Danas mogu da kažem da mi nijedna monoteistička religija ne odgovara. Čitam brojne tekstove vezane za različite vjeroispovesti i u svemu pronalazim nešto što mi se dopada i nešto što ne mogu da prihvatim - iznijela je mišljenje i o ovoj temi nekadašnja "šefica podzemlja".


- Nedavno je i moj privatni snimak ugledao svjetlost dana. Ne zamaram se tom pričom. Jedna novinarka me je pitala kako je moj dečko reagovao na to. Pa, kako da reaguje bilo koji muškarac na to, osim da me zagrli i kaže da će sve biti u redu. Samo takav muškarac može da bude uz mene. Sada sam u životu baš tamo gdje treba da budem, samo još treba da se pojavi "onaj pravi" i čekam kada će doći i taj momenat - dodala je uz osmijeh.

Dunja danas ne živi u Srbiji, već u Italiji.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.