x

neočekivano

Imao sam se.s sa Majom Marinković: Brendon šokirao izjavom, pred svima raskrinkao starletu, a evo kako se ona branila!

Zadrugari su u narednom video klipu mogli da vide kako Super Cveta, diskvalifikovana zadrugarka, govori o tome kako je Branislav Radonjić Brendon govorio Cveti da okači klip Maje Marinković u jeku skandala sa njom, nakon čega je Marinkovićeva opisala cijeli skandal.

- Maja je sponzoruša, te sam je tada htio častiti. Ja sam se tada bavio jutjubom, to mi je dobro išlo. Nije htjela više da se snima, uznemirila se, pa sam je namjerno iskoristio zarad marketinga. Dolazila je kod mene. Ne znam, ona ima neki problem u glavi - počeo je Brendon.

- Je l' ste imali se.s - pitao je Milan.

- Da, par puta - rekao je Brendon.


- Ko bre? Brendon i ja? Jesmo, kako ne... Znaš kako, ja sam jedna budala koja oprosti ljudima koji zauzmu medijski prostor zbog mene. Nikada ja nisam bila sponzoruša... Ovo je sad jako ružno što on priča. Ja sam rekla istinu, on je meni krao hranu iza kreveta. Ja sam takva, ja ljudima opraštam. Ja sam njemu učinila da snimimo te klipove. Kako ja mogu da imam se.s sa osobom koja voli isti pol? - rekla je Maja.

- Ja moram da kažem da sam koristio ko.dom sa njom - dodao je Radonić.


- Čuj kao Brendon i ja imali se.s - čudila se Maja.

- Ne znam kako ga nije stid pričati ovo. Brendon je osoba koja je poslije toliko godina došla u rijaliti i nigdje ga nema. Brendone, nigdje te nema! Kad neko priča, ti ćutiš, kad ti pričaš, ja ćutim...Kada kamera nije na nama, on je ne grli, a kada jeste, on je odmah tu. Ne može on za nju da kaže da je sponzoruša, kada je on govorio da mu je mačka kupovala satove i ostalo. Ta mačka ne postoji - rekao je Bilal.


- Ja sam mačku vidjela, pili smo na Adi kafu - rekla je Zorica.

- Moja mačka za Maju kaže da je gan..rka. Rekla mi je da se ne raspravljam sa njom ovdje, dosta je na jutjubu - rekao je Brendon.

- Daj ne se.i, snimio je tri klipa sa njom, od toga nema ništa. Sve je laž što je iznio. Koliko si zaradio na tri klipa - pitao je Bilal.

- Nebitno - rekao je Brendon.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.