x

šokirao sve

Imao sam s..s sa Gocom Tržan, n.rkomanka jedna: Golubović spomenuo aferu sa pjevačicom, upleo u sve i njenog bivšeg!

Kristijan Golubović prošle noći bio je bijesan, jer su zadrugari napali Adama Labunskog zbog njegovog pjevanja, što je bila i jedna od tema tokom emisije ,,Pitanja gledalaca".

Za crnim stolom povela se ozbiljna debata o Adamovom ponašanju, nakon čega je Golubović izletio iz Bijele kuće i počeo da pjeni.

Najviše ga je iznervirao Ivan Marinković, te je žestoko opleo po njemu i otkrio da je bio intiman sa pjevačicom Gocom Tržan.


- Onaj alkoholičar koji nema jetru, nema oči nikog da vidi, j..o sam mu Gocu Tržan prije 100 godina. J... ga u usta srmdljiva.

- Smrdljivko jedan, dečka diraju, gledam dečka, ne valja im, zato što pjeva? Miljana je s..la po njima, kao p...e su ćutali, a znaš koji su honorari, slijepci. Onaj alkoholičar koji nema jetru, nema oči nikog da vidi, j..o sam mu Gocu Tržan prije 100 godina. N..komanka jedna. J...m ga u usta srmdljiva - rekao je Kristijan.

.

.

.

.

.

Izvor. Kurir

KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Tko god danas čita ovo svjedočanstvo, neka slavi sa mnom i mojom obitelji jer je za neke sve počelo kao šala, a drugi su rekli da je to nemoguće. Moje ime je Ruth Ethan i ja sam iz Osijeka, Hrvatska, ali sam se sa suprugom preselila u Chicago SAD. Sretno sam oženjen, imam dvoje djece i ljupku ženu. Nešto se strašno dogodilo mojoj obitelji, kada sam ostao bez posla, a moja žena je napustila moju kuću jer se nisam mogao dobro brinuti o sebi i potrebama obitelji. njezine i moje djece u tom određenom trenutku. Snalazio sam se devet godina, bez žene koja bi me uzdržavala da se dobro brinem za djecu. Pokušavam poslati probnu poruku svojoj ženi, ali ona me blokira da razgovaram s njom. Pokušavam razgovarati s njezinom prijateljicom i članovima njezine obitelji, ali ipak znam da bi mi jedan mogao pomoći i kasnije sam podnosio prijavu tolikom broju kompanija, ali ipak oni nije me nazvao, sve dok nije došao vjerni dan koji nikada u životu neću zaboraviti. kada sam sreo svog starog prijatelja kojem sam objasnio sve svoje poteškoće i on mi je rekao za sjajnog čovjeka koji mu je pomogao da dobije dobar posao u kompaniji coca cola i rekao mi je da je on čarolija, ali ja sam osoba koja nikad ne vjeruje u čaroliju ali odlučila sam ga isprobati i dr. lola me uputila i pokazala što da radim u ovih sedam dana ručka čarolija. Slijedim sve upute i dobro radim ono što je tražio od mene. dr. lola se pobrinula da sve prođe u redu i da me žena ponovno primi nakon dr. lole prekrasan posao. Supruga me je nazvala s nepoznatim brojem i ispričala mi se i rekla mi je da joj stvarno nedostajem i da se naša djeca i moja žena vraćaju kući. I nakon dva dana nazvala je tvrtka kojoj sam predao pismo zahvalnosti, sada sam direktor paragon tvrtka u SAD-u. Savjetujem vam da ako imate bilo kakvih problema pošaljete poruku na ovu e-poštu: [email protected] ili WhatsApp na +2348069288604 i dobit ćete najbolji rezultat. Uzmite stvari zdravo za gotovo i bit će vam oduzete. Želim vam najbolje.
Pozdrav svima, ovdje sam da podijelim malo svjedočanstva. Moje ime je Naomi Samuel, imam 40 godina, udala sam se sa 31, imam samo jedno dijete i živjela sam sretno do kraja života. Nakon godinu dana braka moj muž je postao tako čudan i stvarno ne razumijem što se događa, spakiran je od kuće drugoj ženi, volim ga toliko da ga ne sanjam da ću ga izgubiti, dajem sve od sebe da osiguram svoju muž mi se vraća, ali sve bez pomoći, plače i plače tražeći pomoć, razgovarala sam o tome s njegovom obitelji, ali nisam dobila odgovor. Stoga mi je moja najbolja prijateljica Anna Johansson obećala pomoći. Ispričala mi je o čovjeku po imenu dr. Apata, rekla mi je da je on jako velik čovjek i pravi muškarac kojem se može vjerovati i da nema nikakve veze s ljubavnim problemima koje ne može riješiti i rekla mi je kako je pomogao bezbrojnim ljudima u ponovnoj izgradnji njihovog odnosa. Bio sam stvarno uvjeren, brzo sam kontaktirao njegovu e-mail adresu, [email protected] ili njegov WhatsApp / viber s tim brojem +1(425) 477-2744. Objašnjavam mu sve svoje probleme, on mi je rekao da se ne moram brinuti da će svi moji problemi biti odmah riješeni. Rekao mi je što da radim da vratim muža, i ja sam to rekla, rekao je da će se moj muž vratiti nakon 3 dana i početi prositi, i to se stvarno dogodilo kako je rekao, bila sam jako iznenađena, to je tako nevjerojatno. Slava našeg odnosa s Bogom sada je vrlo bliska i oboje živimo sretno do kraja života. Ako naiđete na sličan problem, odmah ga kontaktirajte i riješite problem jednom zauvijek. I ja sam živi svjedok