x

Imaš sreću što pijem tablete: Luna htjela da pretuče Aleksandru zbog Anabele! (VIDEO)

Đoganijeva prijetila Subotićki, Marko ušao u žestoku raspravu sa njom! Marko MIljković došao je ponovo u žestok sukob sa Aleksandrom Subotić i u spavaćoj sobi. Iako se zbog toga posvađao sa svojom djevojkom, Lunom Đogani, Miljković nije prestajao da urla u spavaćoj sobi. Naime, Luna je tokom ulaska u sobu poručila Aleksandri da joj je zamjerila što je pomenula njenu majku Anabelu Atijas.


- Imaš sreće što pijem tablete, inače bih ti svašta uradila, to ćeš da vidiš napolju. Završila si kod mene , pomenula si mi mamu - rekla je Luna, a Subotićeva je nastavila:

- Ti uživaš u ovome - rekla je ona, a potom se umiješao Marko.

- Obrati pažnju na svoje lice, smrdiš dovde! Sikter štroko! Kaluđerica 658, sikter. Više peri, najštrokavija osoba u Zadruzi je Aleksandra - urlao je Marko, a Subotićeva je nastavila:


- Vaše oružje koristim protiv vas, vi meni ne možete ništa! Ako ti nešto je jasno, sličan se sličnom raduje! Štrokava sa štrokavim! To sikter možeš tvojoj djevojci, vidiš da više meni pružaš pažnje nego djevojci. Tebi je bitniji rijaliti, nego djevojka, sve ti je bitno, samo Luna nije. Za Lunu ti puca ono što ne može da ti se digne. Ona je djevojka koja je ovdje došla da se pere. Stigla je karma, nešto mnogo gore. Kako je ona ponižavala, tako ti sada nju ponižavaš - uzvratila mu je Aleksandra.

.

.

.

.

.

..


.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.