x

Imitirajte Šaku Polumentu i osvojite noćenje u Eko selu Raj u raju sa punim pansionom!

Hit snimci Šake Polumente su osvojili region, a društvene mreže su ``preplavljene`` parodijama. Sada za imitaciju folk pjevača možete biti i nagrađeni. Naime, Ekskluziva.ba portal u saradnji sa Eko selom Raj u raju nagrađuje naše čitatelje. Snimite parodiju na neki od klipova Šake Polumenta, pošaljite u našu redakciju, a onaj koji se najviše dopadne našim čitateljima osvaja BESPLATNO NOĆENJE ZA DVIJE OSOBE u Eko selu Raj u raju (nadomak Konjica) sa punim pansionom (doručak, ručak i večera).

Snimite parodiju na neki od klipova Šake Polumente, pošaljite u našu redakciju na Viber broj 00387 60 330 9691 ili e-mail: [email protected] uz vaše Ime, prezime i grad odakle šaljete. Sve klipove ćemo objaviti u jednom članku, a onda će čitatelji birati pobjednika tako što će u komentar ispod navesti svog favorita. Ime i prezime osobe koje se najviše bude spominjalo u komentarima ispod članka odnosi pobjedu  i dobitnik je BESPLATNOG NOĆENJA ZA DVIJE OSOBE sa punim pansionom (doručak, ručak i večera) u Eko selu Raj u  raju.

 

U klipu koji snimite upotrijebite svu maštu i kreativnost. Između ostalog, možete navesti ime osobe kojoj posvećujete snimak ili možda one koju ćete povesti sa sobom na popularnu bh. turističku atrakciju. Sve klipove ćemo objaviti za sedam dana od dana objavljivanja članka, a potom glasanje traje pet dana.  Više o prelijepom Eko selu Raj u raju pogledajte OVDJE.

 

Kako je to Šako uradio i kako su ga imitirale poznate ličnosti pogledajte u nastavku:

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.