x

Indi je poslije operacije želuca smršala 20 kg: Kako sada izgleda pjevačica - tanke ruke, mali strukić...

Pjevačica Indira Aradinović Indi (34) mučila se dugo sa viškom kilograma, pa je početkom marta 2020. godine imala operaciju smanjenja želuca, nakon čega se njeno zdravstveno stanje iskomplikovalo, pa je Indi mjesec dana provela u bolnici, ali se srećom sve dobro završilo.

Indi je izgubila 20 kilograma i ponosno pokazuje svoj izgled u bijelim pantalonama koje zbog viška nije nosila, kako je rekla, petnaest godina.

- Smršala sam 20 kilograma. Definitivno su se kockice poklopile, došlo je neko bolje vrijeme za mene. Mislim da ne može stalno da bude kiša, mora nekad i sunce, tako da sam jako srećna i zadovoljna, neka tako i ostane - rekla je Indi.


- Sada ponosno mogu da nosim bijele pantalone, a nisam mogla jedno 15 godina. Sada sam srećna što mogu ponovo u bijelo da se obučem, a da ne izgledam deblje - ispričala je pjevačica i odgovorila na komentare da sada liči na sestru Editu Aradinović, koja važi za jednu od najzgodnijih pjevačica.

- Vratila sam svoj prvobitni izraz lica, ovo je moja priroda, sitne sam građe, kao i svi što znate, Edita je još sitnije. Sad se tek vidi da ličimo i da smo sestre - rekla je Indi koja više ne namjerava da gubi kilograme, ali naporno vježba u teretani kako bi se zategla.


- Taman posla da mršavim još, sad samo radimo na mišićima; zatezanje, oblikovanje; da dobijem čak i negdje tonus i masu gdje fali, gdje je nestalo zbog gubitka kilograma... U struku je veličina "s", a dole nosim "m". Sad sam ona Indi sa početka karijere - ispričala je.

Pjevačica je nedavno imala incident sa policijom, kada su je zaustavili jer nije vezala pojas, a zbog situacije koja je tada nastala dobila je tri kazne i pet prijava.

- Vozila sam bez pojasa, jer imam mučnine i ne mogu da se vežem, a policajac to nije mogao da shvati. Bila sam malo u žurbi, ostavila sam mu dokumenta na licu mjesta i kasnije se vratila po tri kazne i pet prijava i sve to regularno platila. Kazne su bile dovoljne da mi pokvare dan - zaključila je Indi.

.

.

.

.

Izvor: Espreso.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.