x

Indi napali nakon što je podržala Kiju, a ne Lunu koja joj je sestra, nazvali je jadnicom, a sada im je ona žestoko odgovorila!

Nakon što je Indi Aradinović javno podržala Kristinu Kockar, iako je rođaka Lune Đogani, blogerkin brat Adam isprozivao je pjevačicu i poželio joj "sve najbjednije". Kako je napisao na Instagramu, on podržava svog i da je najgori na svijetu, a Indi sada objašnjava zbog čega ona to nije učinila, već je iznijela iskren stav.

- Luna jeste moja sestra, ii da se pokazala u najboljem svjetlu ili da je pokazala neke svoje kvalitete možda bih je i podržala, ali ovako ne moram i nisam obavezna. Za mene je po ponašanju najbolja Kija, pa Ana Korać. Ima tu još interesantnih likova. Ja se nikoga ne plašim i nemam problem da kažem da sam na Kijinoj strani, kada je u pitanju Zadruga. Ne zamjeram Adamu ništa, to su moja djeca, vjerovatno su pogođeni, ali ja nikoga nisam uvrijedila - kaže Indi za Telegraf.


Pjevačica smatra da su Anabeline kćerke Nina i Blankica, po njenim riječima, za razliku od Lune divna djeca.

- Ja sam Lunu upoznala poslovno, u Grčkoj, i tada sam prvi put imala kontakt sa njom. Znam je kao Gagijevu kćerku, Anabelu znam i poštujem je. Ona ima dvije divne kćerke, naspram Lune, i meni je mnogo krivo što se za njih ne zna. One su divna djeca - tvrdi pjevačica.


Indi se dotakla i Luninog zaljubljivanja u Slobodana Radanovića. Kako kaže, to je ljudski, ali je morala da vodi računa kakav će to primjer dati omladini i kakvu će sliku drugima stvoriti o sebi.

- Svako ima priliku da sebe predstavi, da li u rijalitiju ili na neki drugi način. Mogla je da promijeni sudbinu, ali nije. Meni je cjelokupno predstavljanje današnjoj omladini veoma važno. Ne kritikujem ja njeno zaljubljivanje, to je ljudsko i prirodno, ali ponavljam - svako mora da vodi računa o svom predstavljaju - zaključila je Indi.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.