x

Vrijedna posjete

Irska romantična destinacija za odmor iz snova

Bez obzira da li planirate putovanje povodom medenog mjeseca, prosidbe ili proslave godišnjice, možete očekivati da će ova romantična zemlja ispuniti sva vaša očekivanja.

Na svijetu postoji mnogo mjesta koje možete posetiti ukoliko sanjate o romantičnom odmoru.

Možete da obiđete Pariz za snene večere sa Ajfelovim tornjem kao pozadinom. Vožnja gondolom u Veneciji takođe zvuči idilično, ali ako tražite nešto jedinstveno i iskustvo koje izgleda kao da ste u nekoj bajci, zašto ne razmislite o odlasku u Irsku?

Sa svojim šarmantnim malim gradovima, pejzažima koji izazivaju strahopoštovanje, valovitim zelenim brdima i osamljenim mjestima, Irska je nesumnjivo savršeno romantično mjesto koje može vaše putovanje učiniti vrednim pamćenja. Bez obzira da li planirate putovanje povodom medenog mjeseca, prosidbe ili proslave godišnjice, možete očekivati da će ova romantična zemlja ispuniti sva vaša očekivanja.


Kinsejl

Kinsejl, mali lučki grad oličava irski šarm. Ovo je idealna stanica za svaki par koji traži potpuno drugačiju atmosferu. Uz prelijepa prenoćišta sa doručkom i šarene male kuće, zaista ćete se osjećati opušteno sa svojom posebnom osobom. Uživajte u istorijskom i urbanom istraživanju i svemu onome što ovaj mali ribarski grad nudi. Ako vi i vaša druga polovina volite prirodu, možete ići na golf i vožnju jahtom. Takođe možete samo da uživate u slobodnom vrmenu i divite se kafićima i umjetničkim galerijama duginih boja koje će sigurno izgledati sjajno na vašim fotografijama sa odmora.


Konemara

Konemara je fantazija za parove koji traže izolaciju na svom romantičnom odmoru u Irskoj. Smješten nedaleko od Golveja na zapadnoj obali Irske, Konemara je spremna da osvoji vaše srce svojim atmosferskim pejzažom i lokalnim šarmom. Jedite najsvežiju morsku hranu i slušajte tradicionalnu muziku u čudnim pabovima tokom vašeg boravka. To je zaista daleka i romantična slika prave Irske, gde su irske tradicije divno očuvane. Za mnoge, Konemara je savršeno mjesto za romantični odmor kao iz romana.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.