x

već kupio i stan

Isak Šabanović: Budio sam se pored djevojaka, a da ne znam ni ko su!

- To je bilo davno. Ništa joj nisam rekao, samo sam se predstavio "Isak, drago mi je". Ne znam da li takve situacije mogu da prerastu u vezu, nisam pokušao. Mislim da može, što da ne", rekao je pjevač Isak Šabanović u razgovoru za Nova.rs.

Drugoplasirani finalista prošlogodišnje sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Isak Šabanović, debelo se naplatio zahvaljujući „Grand“ produkciji. On je prošle godine bio jedan od najangažovanijih i najtraženijih pjevača na terenu i uspio je za kratko vrijeme da se stambeno obezbijedi. Naime, pjevač je kupio stan u Podgorici, a planira da pazari još jednu nekretninu u Beogradu gdje planira da se preseli.


U razgovoru za Nova.rs Isak otkriva svoje predstojeće planove, ali i mnoge ludorije koje je radio prije takmičenja, dok je bio anoniman.

"Naučio sam da se snalazim u Beogradu "navigation". Došao sam bukvalno na dva dana da snimim pjesmu i spot, a ostao sam 25 dana. Nezvanično sam se preselio. Iskren da budem, skupljam pare za stan. Ako sam već riješio da budem tu i pošto sve od Beograda počinje, onda sam u ozbiljnim projektima da kupim nekretninu, što bi rekli Crnogorci", kazao je Isak.


Direktor i osnivač popularnog muzičkog šou programa, Saša Popović, nedavno je izjavio da će svim zvijezdama "Granda" pocijepati ugovore ukoliko za dvije godine ne kupe nekretninu jer imaju sve mogućnosti za to. Isak je njegov uslov ispunio.

"Donekle i želim da živim u Beogradu, ali neću stalno biti tu. Moraću i tamo i ovamo. Međutim, ja sam tu Sašinu misiju već završio jer sam kupio stan u Podgorici. Naravno, uspio sam zahvaljujući "Grand" produkciji jer smo radili prošle godine. Eto, sad će mi dobro doći i jedan u Beogradu", rekao je Isak i otkrio kakav je Popović kao šef.


"Dobar je. Kako da vam kaže, voli da se šali. Sinoć smo se vidjeli i peckao me je. Rekao mi je: "Ej, pitao sam jednu koleginicu da li zna ko je Isak, a ona je rekla da zna, a ja sam rekao da je to onaj što reklamira proizvod za mršavljenje", istakao je pjevač.

Kada se prvi put pojavio na velikoj sceni, Šabanović nije bio zadovoljan svojom kilažom i riješio je da se "baci" na dijetu. Za kratko vrijeme uspio je da dovede liniju do perfekcije, iako smatra da uvijek može bolje i više.


"Na dijeti sam. Malo se ugojim, pa se vratim, pa se opet ugojim i tako... Nije loša reklama nego stil života. Ja se ne štedim - volim da jedem i pijem. Sad sam trenutno da dijeti, mršam i dalje i hoću još više da skinem", rekao je on.

Roker otkriva da mu se dešavalo da se poslije pijanstva probudi pored nepoznate djevojke, ali da je uvijek prema njima ispao džentlmen u odnosu na današnje muškarce.


"Ko je pomenuo pijanstvo (smijeh)? Dešavalo mi se da se probudim ujutru pored neke djevojke, a da ni ne znam ko je. To je bilo davno. Ništa joj nisam rekao, samo sam se predstavio "Isak, drago mi je", kaže on i dodaje da li takav odnos može da preraste u vezu.

"Ne znam da li takve situacije mogu da prerastu u vezu, nisam pokušao. Mislim da može, što da ne", kazao je pjevač.

Isak kaže da je veliki emotivac i da je jako patio za bivšom djevojkom.


"Nemam curu, ali sam emotivno ispunjen drugim stvarima. Rak sam u horoskopu i bolje da ne znate kako je kad ja patim. Auuu... Imao sam vezu od četiri godine i trebalo mi je dvije godine da se oporavim od raskida. Rekao sam da neću da imam curu neko vrijeme, pogotovo ne sad. Ali, baš želim da se zaljubim i da imam neku pored sebe da mogu da je zagrlim i kažem "Volim te". Mislim da mi stvarno treba", završava pjevač.

.

.

.

Izvor: Nova.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.