x

Isjeći ću se, da nisi progovorila! Miki i Nadežda urlali jedno na drugo pred obezbjeđenjem, pale teške riječi! (VIDEO)

Miki Đuričić i Nadežda Biljić imali su preksinoć žestoku svađu zbog Miljane, a iako se činilo da se situacija malo stišala, ponovo je nastao haos među njima.

- Zbog laži te osobe ja sam se lupao u glavu, ti napravila s*anje! Ja i ti zamrzli našu vezu, a ti i dalje sa njom... Odakle njoj pravo da ti se obraća?! Šta, pružila ti ruku i rekla izvini! Ti si izgubila dečka zbog nje! Ti očekuješ da ja pričam sa tobom, imaš ti savjetnicu Miljanu, koja ti je rekla šta sam ja rekao! - rekao je Miki.

- Je l' misliš da je okej što sve pukne po meni, a ne po onima koji su ti uradili 10 puta gore?! - pitala je Nadežda.

- Koji oni?! Je l' sam se ja zaljubio u njih, pi*ka ti materina ili u tebe?! - urlao je Miki, a potom dodao:

- Ja ne razumijem da sam se prvi put u životu zaljubio u glupu ženu, nepismenu! Postoji jako velika mogućnost da ću se ja isjeći. Skloni se, da nisi progovorila - rekao je on, a onda je Nadežda dodala:


- Meni ti ne trebaš takav kakav si u životu, da treba da razmišljam da li ti je dan ili nije. Ne možeš da kažeš da nam je Miljana napravila problem, nisam te napala samo zbog nje, šest dana sam bijesna, ona mi je bila samo okidač. Ako si ti toliko lud, isijeci se! -vikala je Nadežda.

- Ja sam to samo uradio da provjerim da li si ti u stanju da nastaviš priču. Nije ti bilo dovoljno što sam ja rekao da nisam nešto uradio, vidiš da se udaram pesnicama, ti se i dalje ne sklanjaš. Bijem se sa dva kamena, ti i dalje nastavljaš i ideš za mnom, puštaš da to radi čovjek kog voliš. Je*em ti mamu, po sto puta! - urlao je Miki.



(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.