x

I njih je uspio da odvede u krevet

Iskoristio sam Kiju, ispao sam džukela, završio joj da kupi stan: Stefan Karić prvi put progovorio o vezi sa Kockarevom!

Jedan od najvećih rijaliti zavodnika Stefan Karić uspio je da u krevet odvede neke od najatraktivnijih dama sa javne scene. Među njima je i Kija Kockar, s kojom je bio dok je ona patila za mužem Slobom Radanovićem, koji ju je javno varao u "Zadruzi".

U velikoj ispovesti za Hit Stefan prvi put otkriva baš sve detalje ove ljubavne drame i priča da je sa Kockarevom bio sve dok ona nije ušla u "Zadrugu" kako bi pokušala da spase brak.

- Nas dvoje smo se upoznali preko Instagrama. Tada sam bio kod kuće, nosio sam nanogicu i gledao sam "Zadrugu" kad je ona posjetila Slobu u rijalitiju zajedno sa Anabelom Atijas. Tad sam je zapazio. Počeo sam da joj lajkujem slike, pa i ona meni i zapratili smo se. Možda sam ispao džukela i iskoristio sam trenutak njene slabosti dok je gledala Slobu kako je vara s Lunom. Tješio sam je... Među nama sve se spontano dogodilo, nikad nismo bili zvanično zajedno, nismo bili ni kombinacija, ali smo prijali jedno drugom. Viđali smo se dva-tri mjeseca, do njenog ulaska u rijaliti. Ispada da sam se viđao s njom dok je bila sa Slobom u braku, ali se ona u svojoj glavi već razvela od njega - priča Karić i dodaje da je poslije "Zadruge" pomogao bivšoj djevojci da kupi stan u blizini njegove porodične kuće.


- Završio sam joj da kupi stan, vidim da je srećna i zadovoljna i da je zavoljela Zvezdaru. Kiju nikada više nisam sreo iako živi dvije ulice od moje kuće.

Karić je u međuvremenu i sam ušao u "Zadrugu", gdje se sukobio sa Kijinom majkom Nadicom Zeljković.

- "Velika šefica" je preko Milana Miloševića došla do mene, pozvala me na sastanak i lijepo me je ugostila. Sredinom jula sam potpisao ugovor, a u septembru ušao sam u "Zadrugu". Tako sam se sklonio s ulice, pokušao sam da pobjegnem od svega lošeg... Ali shvatio sam da u rijalitiju vladaju blud i razvrat, zadrugari misle da što si gori, to si zanimljiviji. Nije im bitno šta će da urade, spremni su na sve samo da dobiju kadar i tekst u novinama - priča Karić i priznaje da je i sam podlegao pritisku:


- Pokrenula se priča o Kiji i meni, i moj otac je to potvrdio, a nisam mogao protiv njegovih riječi. Kajem se što sam u rijalitiju pričao o svom odnosu s Kijom, to sam uradio u bijesu. Nadica je namazana žena koja je prošla svašta u životu, a ja sam nasjeo na provokacije. Nemam ništa protiv Kristine i Nadice, sve to je sada iza nas...

Stefan je u "Zadruzi" imao veze sa Ivanom Šopić i Ivom Grgurić, ali je njegova najveća ljubav iz rijalitija bila misica Jovana Ljubisavljević, koju je upoznao upravo pred kamerama Pinka. Vezu su potom održavali i u "spoljnom svijetu", a onda je on odlučio da opet uđe u rijaliti, ali bez nje!


- Bilo mi je baš teško, ali odlučio sam da budem bez nje deset mjeseci, koliko traje "Zadruga". Imao sam košmare, sanjao sam da me je prevarila, ali je naša ljubav izdržala sve prepreke. Jovana je ostala u mojoj kući, super se slagala s mojim tatom Osmanom, imali su odnos kao da su otac i kćerka. Ona nije uobražena, stalno je čistila i kuhala, stvarno je bila vrijedna. Uostalom, nikad ne bih mogao da budem s nekim ko je drugačiji.

Karić se kune da je izdržao deset mjeseci u rijalitiju bez se.sa.

- Imao sam želju i potrebu, ali nisam želio da uprljam našu vezu! A mogao sam jer bilo je tu mnogo lijepih djevojaka, ali mi je ljubav prema njoj davala snagu da izdržim. Sebe sam testirao, da vidim da li sam jak i koliki sam karakter. U rijalitiju je dovoljno samo da nekog gledaš i da spava pored tebe, pa da ti nešto proradi... - priča Stefan.


Njihova veza je, međutim, potrajala samo dva mjeseca nakon što je napustio "Zadrugu 5".

- Jovana je bila razmažena i posesivna, bila je ljubomorna čak i na moje drugove! Shvatio sam da nismo jedno za drugo - priča Karić.

Karićeva najveća ljubav ipak je bila pokojna misica Dijana Milojković.


- Sa drugarom sam išao na ručak u restoranu u tržnom centru. Kada sam ušao, odmah sam primijetio dvije djevojke. Dijana je prošla pored mene i odmah sam osjetio nevjerovatnu privlačnost i energiju. Zinuo sam, bila je prelijepa, mislio sam da je sto posto s nekim fudbalerom. Tragao sam za njom 20 dana na društvenim mrežama, ali nisam uspio da je nađem. Jednog dana na Instagramu mi je iskočila slika volana "mercedesa" i noktiju s raznim "tagovima". Pomislio sam - vidi ovu seljančuru, moram da joj prokomentarišem objavu. Poslao sam joj poruku: "Zaboravila si marku štikli da staviš". Nastavili smo dopisivanje, nisam znao da je to Dijana... Poslije nekoliko dana sam skontao da je to ona, sjetila se i ona da smo se sreli u restoranu. Onda smo zajedno otišli na koncert Dina Merlina i smuvali se - priča Stefan i dodaje da je veza odmah postala ozbiljna.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.