x

Islamagić napustio redove Čelika!

Svakim danom iste vijesti dolaze s Bilinog Polja, rubrika odlasci igrača danas je bogatija za još jednog nogometaša.

Vernes Islamagić 22-godišnji nogometaš koji nastupa na pozicijama stopera, te zadnjeg veznog napustio je Zeničane, te je u potrazi za novom sredinom.

 

Ovu informaciju je potvrdio za SportSport.ba.

 

``Istina je da sam slobodan igrač i da sam u potrazi za novim klubom. Imao sam želju ostati u Čeliku, ali kao što vidite svakim danom igrači odlaze iz kluba i ne nazire se da će biti bolja situacija. Mene niko nije kontaktirao, možda bi se i strpio da znam da će se nešto promijeniti, ipak meni su 22-godine moram misliti o svojoj karijeri. Žao mi je što je na ovako ružan način uništena ekipa, koja bi ove sezone sigurno bila u vrhu našeg nogometa. Mi igrači smo tu najmanje krivi, a meni je najviše žao naših navijača koji su bili uz nas cijelo vrijeme, te koji su nam napravili onaj veličanstven doček nakon zadnje utakmice u prvenstvu i izborenog opstanka``, rekao je za SportSport.ba Islamagić.

 

U narednim danima će biti poznato ime novog kluba u kojem će nastaviti karijeru.

 

``Kao što sam rekao da je bolja situacija ostao bi sigurno u Čeliku, ovako moram krenuti dalje. Imam nekoliko ponuda klubovima iz Premijer lige, te 1. lige FBiH, ali i iz inostranstva. Za par dana ću znati u kojem klubu ću igrati narednu sezonu, nadam se da neću pogriješiti u odabiru kluba, te da ću izboriti mjesto standardnog igrača gdje god da nastavim karijeru``, rekao je za SportSport.ba Islamagić.

 
Izvor: Sportsport.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.