x

ovo je krila

Isplivala mračna prošlost Deniz Dejm!

Deniz Dejm svojim ponašanjem privukla je veliku pažnju javnosti, a sada su isplivale neke tajne koje je slovenačka starleta htjela da zadrži za sebe.

Bivši zadrugar Nenad Lazić, poznatiji kao Neca Tiktoker održao je "lajv" na svom Instagram nalogu, a u sve se umiješala jedna slovenačka tiktokerka koja je iznijela skandalozne tvrdnje na račun Deniz.


- U lajvu kod mene, jedna popularna slovenačka tiktokerka je iznijela katastrofalne stvari o Deniz Dejm. Naime, rekla mi je da je u jednom klubu u Ljubljani pretukla jednog dečka od 20 godina jer je bila pijana i nadr.girana. Veoma čudno zvuči Deniz prebila nekoga, ali kako mi je ona objasnila taj dečko je sićušne građe dok je ona i veća, a i jača - započinje Neca za "Republika.rs" i dodaje:


- Ostavila mu je modrice po licu jer ga je pod dejstvom k.kaina i alkohola izudarala i to baš onako krvnički - priča Lazić.

Ova slovenačka tiktokerka je takođe iznijela i informaciju da je Deniz pod dejstvom opijata i n.rkotika ukrala nagradu četrnaestogodišnjem dječaku:


- Održao se događaj na kome su dolazili najbolji tiktokeri, Jutjuberi, ljudi koji snimaju za platformu za odrasle (u tom slučaju samo ona) i gejmeri. Jedan dječak (14) je dobio nagradu za najveću poznatu ličnost Slovenije. Dječak je izašao na binu preuzeo nagradu i počeo da se zahvaljuje roditeljima, prijateljima, fanovima, gdje je Deniz opet pod dejstvom n.rkotika odreagovala burno. Popela se na binu otela nagradu dječaku, polomila je i vikala kako je ona zaslužila nagradu - završava Neca.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.