x

Isplivala tajna Mine Vrbaški: Zatrudnila s opasnim tipom, trudna radila, pa abortirala u 3. mjesecu!

U mračnoj prošlosti Mine Vrbaški, koja je javno priznala da se bavila pros..tucijom, krije se i navodno činjenica da je bila trudna s jednim klijentom.

Mina je prije godinu dana ispričala je šokantne detalje po kojima se duži vremenski period bavila pros..tucijom, od koje je, prema njenim riječima, izdržavala majku, mlađeg brata i baku, koji žive u Inđiji, bez stalnihi dovoljnih prihoda.

Kako otkriva izvor, Mina je kao starija maloljetnica navodno zatrudnila s nekim opasnim tipom i dugo ni sama nije znala s kakvim problemom se suočila.


- Minu je, po preporuci prijatelja, angažovao jedan opasan čovjek da ga zadovolji u hotelskoj sobi. Ona se s tim čovjekom u kratkom vremenskom periodu vidjela više puta i svaki put joj je tražio da imaju odnose bez zaštite jer je, prema njegovim riječima, više uživao bez prezervativa. Mina je, luda i mlada, pristala na to. I umjesto da, kao njene koleginice, poslije takvog odnosa uzme pilulu za dan poslije, ona je nastavila da živi bez razmišljanja o posljedicama nezaštićenog odnosa. I, eto, dogodio joj se problem da je zatrudnila, ali je bez dileme odlučila da ode na kiretažu - kaže Minina drugarica koja je takođe bila pros..tutka.


Ova mlada djevojka iz Beograda ispričala je da je Mina tek pred kraj trećeg mjeseca trudnoće shvatila da je trudna, kada već abortus nije bezbijedan.

- Minu je mnogo bolio stomak i krvarila je danima mimo vremena za menstrualni ciklus, pa je morala kod ljekara. Otišla je na jednu kliniku na pregled i odmah su ustanovili da se radi o problematičnoj trudnoći. Mina se veoma iznenadila i počela da plače i govori kako je ne zanima trudnoća i da hoće da se riješi ploda odmah. Međutim, ljekari nisu hteli ni da čuju za to jer je već bilo kasno za dozvoljeni abortus, a na sve to je bila i maloljetna - otkrila je drugarica lijepe zadrugarke.


Kao i uvijek, Mina je našla izlaz. Sjetila se jednog ginekologa koji je bio njen klijent, našla je gdje radi i poslala mu poruku. Da čudo bude veće, od trenutka kad je saznala da je trudna i uprkos povremenom krvarenju Mina je i dalje radila kao pros..tutka da bi zaradila da plati abortus.

- Mina je krila od klijenata da je u drugom stanju, pa je radila da bi skupila da podmiti doktora da obavi zahvat. Povremeno je bolio stomak, ali stegla bi zube i obavila šta treba. Kad je skupila 3.000 eura, zvala je tog ginekologa i dogovorili su se da na jednoj privatnoj klinici u Beogradu izvrše abortus. Tako su i uradili - ispričala je drugarica Mine Vrbaški.  


(Srpski telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.