x

starleta za PONOS

Isplivala velika Stanije Dobrojević: Koristila Zadrugu kako bi pomogla srpske manastire!

Stanija Dobrojević je neposredno pred odlazak u Ameriku posjetila je Frušku goru, gdje je obišla manastire i donirala novac.

Naime, popularna brineta je napravila humanitarnu akciju gdje je sve svoje stvari koje je nosila u najgledanijem rijalitiju "Zadruga" prodala po simboličnim cijenama.

Ona nije željela medijski da se eksponira, pa je sve uradila u tajnosti.


- Stanija je sa svojom porodicom par puta uspjela da posjeti Frušku goru, gdje je obišla veliki broj pravoslavnih manastira. Željela je čak i da ostane par dana, da prespava kako bi uspjela da detaljno sve da obiđe i uživa u prirodnim ljepotama, ali joj poslovne obaveze i priprema za put u daleku Ameriku nisu dozvoljavale. Dobrojevićeva ima veliki broj fanova i pratilaca na društvenoj mreži Instagram, pa skoro svaki dan dobija brendiranu garderobu i veliki novac kako bi izreklamirala mlade kreatore i proizvode - priča izvor i dodaje da se prva srpska starleta odlučila na prodaju svojih skupocjenih stvari, jer je željela da pomogne manastir, a kako ističe ovo nije prvi put da se bavi humanitarnim radom, ali ne želi da se o tome piše.


- Stanija od malih nogu pomaže sve one koji nemaju novca, izuzetno je humana osoba i veliki borac za pravdu. Prodala je sve stvari koje je nosila u rijalitiju "Zadruga" po simboličnim cijenama i sav novac je donirala manastiru. Stalno se trudi da pomogne, a svojim likom i dijelom propagira samo prave vrijednosti. Vezana je puno za svoju porodicu i osoba je koja pobožna - završava izvor.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.