x

Najpoželjnije sestre u Srbiji

Isplivale fotke Rodićki prije operacija: Prodavale su piliće i bile neugledne! (Foto)

Sestre Rodić iz Titela postale su poznate javnosti nakon što je sin Svetlane Cece Ražnatović uplovio u brak sa jednom od njih. 

Od tada ne prestaje da se piše o tri ljepotice, a evo kako su Nataša, Bogdana i Bojana izgledale dok su bile anonimne djevojke.

Ono što je mnogima zapalo je oko je velika estetska promjena. Naime, zahvaljujući plastičnim operacijama, one su svoj izgled približile savršenstvu:


Najpraćenija sestra Rodić je svakako Bogdana Ražnatović (eks-Rodić) koja se u novembru pretprošle godine udala za Veljka Ražnatovića, a koja je 3. juna rodila sina Željka. Bogdana ima lijep imidž. Dopada se mnogima što na svakom javnom predstavljanju ima mjeru. Modnim sladokuscima zapao je za oko njen stil, koji je moderan, a i dovoljno drugačiji. Prati se njen stil od februara 2018, kada je počelo da se govori o njenoj vezi sa Veljkom. Veoma zapažena su bila njena izdanja na vjenčanju, ali i nakon svadbe iako ona - zasada nije ljubitelj javnog eksponiranja.


Atraktivna Bojana Rodić je diplomirana pravnica. Prilično je vješta u predstavljanju na Instagramu, gdje je zaintrigirala mnoge daleko prije nego što ju je šira javnost upoznala.

Nataša je došla do zanimljivog broja pratilaca na Instagramu - 25 000. A i do diplome menadžmenta u medijima. Na Instagramu je do 2013. i na ovoj mreži se može vidjeti njena transformacija od lijepe brinete do zavodljive plavuše pa onda i povratak "starom" imidžu.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.