x

Isplivali šokantni detalji: Stefan Karić mjesecima nije pričao sa ocem zbog Kije Kockar!

Sinoć je došlo do žestokog sukoba između Stefana Karića i Dalile i Dejana Dragojevića zbog njegove izjave da bi Vladimir Tomović opalio Dalilu da nije udata.

Nju je uvrijedila ovakva izjava, te je došlo do žestokog okršaja, a njen suprug je pokušao da je zaštiti. Nakon što se završila emisija "Pitanja gledalaca", Stefan je porazgovarao sa cimerima i ovoj situaciji, pa je spomenuo Aleksandru Subotić i Kristinu Kiju Kockar. Mnogi ukućani dijele mišljenje da Dalila i Dejan ne vole Stefana jer je njegov otac, Osman Karić, podržavao njihovu bivšu snajku Aleksandru.


- Ja ovdje ne glumim. J*bi ga! Šta da mu kažem? Dejan je pričao nešto da sam ja na njih kivan. Ja ne znam koga moj otac podržava, bre! - govorio je Karić.

- Ma, Aleksandru je vjerovatno podržavao. Samo nemoj ti da se nerviraš - rekao mu je Marko Đedović.

- Ja nisam navikao na to. Što me provociraš? Ja osuđujem sebe što sam to rekao. J*bi ga, kriv sam i to je to... Nisam trebao tako da kažem. I ne volim to kao: "Narod će da te osudi". Pričaju mi i za ćaleta... Ako znam da je on nju prozivao... Ja sa njim zbog Kije nisam pričao nekoliko mjeseci - govorio je Stefan u nastavku večeri.

- Ma to priča za Aleksandru - dodao je Vladimir.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.