x

isplivalo

Isplivao dokaz: Evo s kim Duško Tošić provodi vrijeme u Turskoj!

Duško Tošić i Jelena Karleuša čini se svakim svojim postupkom izazivaju veliku pažnju javnosti, a kako je njihov odnos konstantno pod lupom i u sjenci brojnih napisa, svaki korak poznatih supružnika pomno je praćen. Nova fotografija Duška Tošića, isplivala je kao dokaz o društvu koje ima u Istanbulu, a o kom javnost ne prestaje da piše.

Naime, brak Jelene Karleuše i Duška Tošića postao je omiljena tema domaćih medija, a čini se da supružnici s vremena na vrijeme svojim postupcima i objavama na društvenim mrežama, žele da zbune javnost i daju još više povoda za šuškanja koja su sve glasnija.


Duško Tošić potpisao je ugovor sa novim klubom “Kasimpaša” i sada boravi i radi u Istanbulu. Od kada se preselio u tursku prijestonicu mediji neprestano pišu o tome ko mu tamo pravi društvo, dok su njegova supruga i kćerke u Beogradu.Sada se na “Instagramu” pojavila fotografija, koja je jasno dala odgovor na pitanje o tome sa kim Duško provodi slobodno vreme u Turskoj.

Naime, njegov saigrač fudbaler Haris Hajradinović na svom “Instagram” storiju objavio je fotografiju u društvu svojih saigrača sa Balkana, među kojima se našao i Duško Tošić.


.

.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.