x

Isplivao necenzurisani snimak: Anabela uradila sramnu stvar, niko ne može da vjeruje šta vidi!

Luna Đogani je već tri godine u rijalitiju "Zadruga", te je obilježila sve tri sezone svojim učešćem, kako ljubavima, tako i dramama. Ova sezona je posebno aktuelna, jer su tu i Anabela Atijas i Gagi Đogani, koji imaju neraščišćene račune iz svog braka, te mnoge stvari isplivavaju, navodno Gagijevo nasilništvo, a opet u centru svega je Luna, koja je između "dvije vatre".


Prije dvije noći je bila rasprava za vrijeme emisije "Pitanja gledalaca", te je Anabela napala Gagija da nije mogla da priđe i čestita svojoj kćerki pobjedu u drugoj sezoni zbog porodice Đogani.

Isplivao je video tog finala i vidi se tačno šta se dogodilo.


Na samom proglašenju, voditeljka Dušica Jakovljević, je pozvala porodice da se okupe oko Marka Miljkovića i Lune Đogani, te je trebalo da bude proglašeno za pobjednika jedno od njih dvoje. Markova majka je zagrljena stajala sa sinom, a Anabela je pored Lune. Kako je Gagi došao pored svoje kćerke, tako se Anabela pomjerila, te više nije bila u kadru.


Nakon proglašenja pobjede, Gagi je grlio Lunu, a prišao je i njen brat, Adam Đogani, tako da nije baš da Anabela nije mogla da priđe da čestita pobjedu kćerki od porodice Đogani, kako je Anabela navela.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.