x

Ispovijest bivše žene Zokija Šumadinca: Nisam znala da je gej! Doveo je 3 muškarca u stan, vezao me i redali su se na meni!

Bivša žena Zokija Šumadinca (44) tvrdi da je on homose.sualac, pa je ispričala gadosti koje je radio dok su bili u nevjenčanom braku.  

Dejana kaže da je sve krila zbog djeteta, a kada je tek započela vezu sa Zoranom, nije znala da je gej.

"Ne mogu da griješim dušu, nikada te muškarce nije dovodio u našu kuću. Uvijek je imao s.ks negdje drugdje. Na svu muku koju sam proživjela sa njim, bar me je toga poštedio, da ima odnose u istoj kući gdje smo ja i naš sin. Ko zna, možda bi to i radio, nego ga je bilo sramota od svoje majke koja je živjela sa nama", tvrdi bivša Zoranova supruga za beogradske medije.


Ona tvrdi da je Zoki jednom došao u kuću sa nekoliko muškaraca, vezao joj oči, a onda su isti tipovi krenuli da se "redaju" po njoj.

"Po dvojica-trojica bi me silovali, a Zoki je za to uzimao novac. Bilo je jezivo. Nisam smjela da ga prijavim jer bih dobijala još veće batine. Jedino sam molila Boga da mene ostavi na miru i da ne digne ruku na našeg sina. A to da li se švalerisao sa muškarcima nije me bilo briga. Čak se nisam ni potresla kada sam saznala. Ljudi iz sela su to znali, ali nisu htjeli da mi kažu", tvrdi Dejana, dok se druga strana još uvijek nije oglašavala povodom ovog slučaja.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 (Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.