x

ISPOVIJEST TAMARE ĐURIĆ O KOBNOJ NOĆI! Luka me zagrlio i rekao: Volim te, sestrice! A onda se ZAČUO PUCANJ!

Starleta Tamara Đurić, bivša učesnica rijalitija „Farma“, stajala je pored Luke Radulovića u klubu u četvrti Savamala u trenutku kada mu je prišao nepoznati napadač i ubio ga, a u ispovijesti za Kurir otkriva šta se sve dešavalo te večeri prije i poslije zločina.

Podsjetimo, Luka Radulović, koji je prošle godine „bentlijem“ udario u kolonu vozila u kojoj je bio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, ubijen je u srijedu oko jedan sat iza ponoći u klubu „Ispod mosta“, a njegov ubica i dalje je u bjekstvu.

- Tog dana me je zvao nekoliko puta i govorio mi da je ljut što se nisam javila kad sam došla s puta. Pitao me je da izađemo i rekla sam da ću biti u tom klubu, a on je odgovorio da će svratiti da me vidi i da će mu tu biti još jedan drug - priča Tamara Đurić.

Kako navodi, Radulović je poslije ponoći došao u klub.

- Kada se pojavio u klubu, na sebi je imao plavu majicu i bio je preplanuo. Stajali smo kod šanka. Rekla sam mu: „Večeras si posebno lijep.“ On me je zagrlio i rekao: „Volim te, sestrice“... Nekoliko trenutaka kasnije okrenula sam se na drugu stranu, i tada se začuo pucanj! Nastala je opšta panika! Rekli su mi da je na podu djevojka i povukli me ka izlazu. S prijateljicama sam sjela u auto i one su me pitale gdje je Luka - kaže Đurićeva i nastavlja:


- Bilo mi je čudno da nije ostao sa mnom. Dok sam o tome mislila, drugarica mi je rekla da ne paničim, ali da misli da je vidjela da Luka leži na podu. Tog momenta mi se srušio cijeli svijet... Zvala sam ga da provjerim, ali se nije javljao. Tada sam bila sigurna da je na njega pucano. Imala sam loš osjećaj, ali sam se nadala da će preživjeti. Sat vremena kasnije su mi rekli da je preminuo. Popila sam lijekove za smirenje, ali histerija nije prestala. Čini mi se da još traje... - u suzama nam je rekla starleta.


Ona je istakla da joj Radulović bio najbolji prijatelj.

- Poznajemo se dugi niz godina. Jedino pred njim nisam imala tajni i mogla sam da se oslonim bez razmišljanja na njega. Ovo je moj najveći životni gubitak, izgubila sam svog anđela čuvara. Tu prazninu niko neće moći da nadoknadi, ostaće prazna do našeg sljedećeg susreta - priča naša sagovornica.



(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.