x

Ispovijest Zvonka Grujiča, menadžera Šabana Šaulića: Šaban je pored Cuce imao milion žena! Ispričao i šta je Goca uradila sa novcem koji je unaprijed uzela za nastupe!

Zvonko Grujić, menadžer pokojnog Šabana Šaulića, kaže da je ime kralja ostalo bez mrlja jer je njegova udovica Gordana vlasnicima lokala koji su do 2021. godine unaprijed platili nastupe sav novac uredno vratila.

„Kada budem došao u Srbiju, otići ću kod Goce da se vidimo i popričamo, i naravno, posjetiću grob mog velikog prijatelja Šabana. Ne znam zašto svi pričaju i pišu loše o Goci kad je ona žena zmaj! Pa da li znate da smo sve u euro vratili gazdama klubova koji su pare dali unaprijed?! Sav novac je isplaćen. Malo poslije sahrane smo to regulisali i sada nikom ništa ne dugujemo. Ja sam Šabanu zakazivao te svirke, a on je sve pare uzimao unapred. Šabanu se nikad nije desilo da ima prazan lokal, uvek sve napuni do poslednjeg mesta“, kaže Zvonko, i nastavlja: „On je meni mnogo pomogao u karijeri i za mene je bio i ostao najbolji čovjek kog sam upoznao u životu. Mi smo imali neke naše tajne i drugi vid komunikacije, to nemam sa ostalim pjevačima. Nikad mu neću zaboraviti sve što je za mene uradio! Pa da li znate da ja sve u životu što sam postigao, a postigao sam dosta, dugujem njemu?! Baš sve, jer sam ja sa njim počeo da radim prije 17 godina.“


Zvonko, koji je danas poznati i cijenjeni estradni menadžer u Austriji, radi sa mnogim pjevačima, ali za Šabana, koji mu je bio iskreni prijatelj, ima samo riječi hvale. Njemu se kralj narodne muzike povjerio i kada je napisao testament.


„Šaban je napisao testament još prije tri, četiri godine i tada sam znao da sve ostavlja svojoj djeci i ženi. Pa i kome će drugom nego porodici. On je najviše volio svoju porodici, obožavao je djecu i Gocu. Ona je veliki čovjek, prava dama. Da nije bilo Goce, Šaban bi sve pare potrošio. Volio je da pjeva, samo nije volio putovanja i čekanje po aerodromu.


- Dok je on skitao i provodio se u kafani, Goca se brinula o djeci. Pa sve troje su završili visoke škole, a to je sve njena zasluga. Goca je pametna žena, školovana. Ignorisala je Cucu. Ma, znala je ona sve, ali pravila se da ne vidi, to nju nije zanimalo. Nije Goca ulazila u to sa kim je Šaban. Pa on je pored Cuce imao milion žena! Goca je gledala djecu i brinula se o svima njima. Kao par, ona i Šaban super su funkcionisali. Za nju mogu sve najbolje da vam kažem. Ma za cijelu porodicu Šaulić“, kaže Zvonko, i osvrće se na vanbračnog sina Roberta, koga je Šaban dovodio u Austriju: „Robertu je isto pomagao. Pored toga što mu je kuću napravio, vodio ga je po Beču i nalazio mu posao, ali ovaj nije htio da radi. Znate kako je na Zapadu – mora da se radi, nema druge, niko neće za džabe da ti da pare. Ne možeš čim dođeš u Beč da budeš direktor, a Robert je to htio. Nije mogao Šaban za njega da ide i da radi. Pa nikom nije lako da radi, ali šta ćeš.“

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.