x

pjevačica van sebe

Istina je, on je mrtav za mene: Rialda se oglasila nakon fizičkog nasrtaja Kenana Tahirovića!

Danas je kao bomba u medijima odjeknula vijest da je bivši zadrugar, maneken Kenan Tahirović u automobilu fizički nasrnuo na svoju bivšu djevojku, pjevačicu Rialdu Karahasanović.

Rialda se povodom čitavog događaja oglasial za Pink.rs, i otkrila da je istina sve što se piše, žao joj je što se sve saznalo preko medija, ali više ne želi da čuje za Kenana.

- Istina je da se desio incident. I sve što ću reći na ovu priču, kao i na sve vezano za njega je da je taj čovjek mrtav za mene, pa ću na ovaj način i zamoliti ovako javno da me svi poštede bilo kakve priče o njemu, kao i pitanja na koja ne želim više da dajem odgovore.


- Žao mi je što se za ovo saznalo preko medija, iako nisam neko ko podržava da se na ovakve stvari ćuti. Ja jesam jaka, hrabra i karakterna žena, i moja poruka će uvijek biti jasna da sve žene treba i moraju da se suprotstave i sklone se od bilo kakvog vida fizičkog i psihičkog nasilja, ali ja prosto nemam više snage da bilo šta objašnjavam i da nastavljam agoniju koja traje sve vrijeme od našeg izlaska, zato sam i izabrala ćutanje. Želim da nastavim svoj život dalje uzdignute glave, i da pokušam da nađem mir u narednom periodu - zaključila je Rialda za Pink.rs.

.

.

.

.

..

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.