x

već dobila novu ponudu

Istina Karleuše i Saše Popovića: Evo koju sumu novca je potraživala JK da bi ostala u Zvezdama Granda!

Jelena Karleuša više nije dio Granda, sada se otkriva dio po dio slagalice, koji su sve razlozi razlaza!

Naime, prema tvrdnjama dobro obaviještenog izvora Karleuša je tada navodno rekla da bi trebalo da dobija honorar od 5.000 eura, i to za svako njeno pojavljivanje u emisiji. Pregovori oko uslova trajali su tokom cijelog ljeta, a kako Scandal saznaje, osim novca, jedan izvor tvrdi da je Jelena dobila i poziv da učestvuje u novom regionalnom takmičenju gdje bi, navodno, trebalo da bude Severinom! I JK i Popović izdali su saopštenja u kojima su naveli da se nisu dogovorili oko uslova za dalju saradnju i nisu spominjali cifre.


Podsjetimo, Popović, JK i Brena bili su u ratu, ali je Saša prije šest ili čak sedam godina pozvao Jelenu u Zvezde Granda što je za njegove saradnike i kolege tada bio šok, međutim, to se ispostavilo kao odličan potez jer je Jelena i te kako doprinijela rejtingu.


– Dosadašnjoj članici žirija Jeleni Karleuši smo zahvalni na dugogodišnjoj saradnji na ovom projektu i svemu što je uradila za učesnike, a Grand produkcija ostaje kuća u kojoj je Jelena uvijek dobrodošla – stoji u saopštenju Granda, a nama ostaje da gledamo kako će se Ceca snaći u košnici među članovima žirija.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.