x

Ivan izletio iz rijaliti vile zbog sina Željka: Nastao opšti haos kada su ga Marijine oči vidjele!

Ivan Marinković prisjetio se haosa kroz koji je prošao, pošto je zbog bolesnog sina napustio vilu "Parova", te otišao u bolnicu da ga obiđe. 

Kako se navodi, sve se odvilo krajem januara kada je mali Kulić zadržan na Institutu za majku i dijete zbog urinarne infekcije. Sa Željkom u bolnici je tada bila njegova baka Marija, a ono što je sve ostavilo u čudu je činjenica da je Ivan iz rijalitija izašao kako bi ga vidio.

Kada se pojavio u bolnici i kada ga je Marija ugledala - nastao je pakao, takav da je malo falilo da medicinske sestre zovu i policiju da ih razdvoji.


"Svi su bili u šoku kada se Ivan pojavio na vratima, niko nije mogao da vjeruje da je on došao. Drama je nastala kada ga je Marija ugledala! Pitala ga je šta traži u bolnici, on je rekao da su mu javili da Željko nije dobro i da je došao da ga vidi. Marija je rekla da nema šta tu da traži i odmah je nasrnula na njega. Međutim, Ivan je bio uporan da vidi dijete, pa je jedna sestra koja radi tu na odjeljenju zamolila Mariju da ga pusti na minut. Ona je dramila i urlala, čak je htjela i fizički da se obračuna sa njim, ali je sestra rekla da će pozvati policiju ako se odmah ne smire.


Željko je slušao njihovu svađu i viku, pa je tada zaplakao, a Marija je onda počela da tjera Marinkovića napolje. Nastala je opšta drama, i Ivan je vrijeđao Mariju, i ona je vrijeđala njega. 'Ološ jedan, klošar, došao da skuplja poene na djetetu, nikad ga nije vidio i sad ga kao zanima kako je dijete. Vodite ga napolje da ga ne zadavim golim rukama', urlala je Marija, koja je bila baš bijesna", rekao je izvor koji se tada zatekao na licu mjesta.

Ivan je u rijaliti vili komentarisao taj događaj sa svojom vjerenicom Jelenom Ilić pa je odlučio da spusti loptu i unormali odnos sa majkom svog djeteta, temperamentnom Miksi, kako bi njihov sin imao sretno djetinjstvo.

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Happy

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.