x

Ivan Milinković: Ljubav u novim pjesmama vama na dar!

Jedan od najcenjenijih muških vokala na estradnoj sceni, Ivan Milinković, ovih dana otpočeo je samostalnu muzičku karijeru. Ova vest mnoge je rastužila, mnoge obradovala, ali jedno je sigurno, velika medijska pompa podigla se oko odluke Ivana Milinkovića da uplovi u solo muzičke vode. Posle dugogodišnje saradnje sa beogradskim sastavom ,, Legende”, Ivan je odlučio da napravi ,,muzički iskorak” i publiku obraduje sa dve samostalne numere.

Prva pesma ,, Ibar ust’o protiv brega“, uradjena je u saradnji sa Dejanom Petrovićem i Big Bendom na muziku Dragana Nikolića, tekst Ivana Karaklića, uz aranžman Pedje Stojkovića.

Tradicija, autentičan spot i prepoznatljiva boja glasa, vrlo brzo su pobrali simpatije publike.

Moram priznati da je posle toliko godina rada veliki izazov i hrabrost krenuti u solo muzički projekat. Volim izazove, muzika je uvek inspiracija. Želim da sve emocije koje muzika u meni budi, kroz različite žanrove, podelim sa publikom. Publika u Bosni sve ove godine oseća i voli sve ono što pevam, želim da se sretnemo što pre, dodaje Ivan za potal ekskluziva.ba.

Muzičke inovacije, Ivan uvodi kroz saradnju sa tvorcima velikih hitova, Dušanom Bačićem i Bojanom Dragojevićem. Pesma ,,Svenuće dunje”, rađena je ciljano kao moderna verzija sevdaha, kao pop numera obojena zvucima harmonike.

,,Od kraja septembra publika će imati priliku, koncertno, da čuje nešto što do sada nisam pevao, uz pesme koje su reference i najveći izazov za svakog pevača. Sa publikom,uz moje nove pesme, prelistavaću muzičke spomenare, setiti se nekih divnih vremena i zajedno uživati u hitovima Tome Zdravkovića, Cuneta Gojkovića, Tozovca, Staniše Stošića, tradicionalne pesme među kojima i sevdalinke! Uz muzičku podršku Pedje Stojkovića očekujte pregršt iznenađenja, od septembra, na kocertima pod nazivom “Veče sa Ivanom Milinkovićem”.Vidimo se i u Vašem gradu, dodaje radosno Milinković u zvaničnom saopštenju.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.