x

odlučila da ga dobije na sudu

Ivana Aleksić će poslije razvoda biti bogatija za 50.000 eura: Ša je prevario, ponižavao pred kamerama, a sad će mu uzeti pola honorara!

Ivana Aleksić, uskoro bivša supruga Nenada Aleksića Ša, riješila je da naplati preljubu i vrijeđanje pred kamerama.

Od kako ju je suprug Nenad Aleksić Ša prevario s Tarom Simov, Ivana se nije oglašavala u medijima, ali njen lajv s Vladimirom Tomovićem, kako bi demantovala navode da je u vezi s njim, razbijesneli su učesnika Zadruge toliko da je krenuo svakodnevno da je vrijeđa u programu.

Sada je Ivana, koja se nedavno i iselila iz njegovog stana, riješila sve da naplati - oduzimanjem polovine honorara koji će zaraditi u rijalitiju.


"Nenadov nedjeljni honorar je 2.500 eura, tako da će za deset mjeseci zaraditi 100.000 eura. S obzirom da je u rijaliti ušao kao oženjen, zaradu će morati da podijeli sa Ivanom. Honorar se smatra platom i ulazi u zajedničku imovinu tokom brakorazvodne parnice", rekao je neimenovani izvor blizak Nenadovoj ženi i dodao:


"U početku se nadala da će razvod biti sporazuman, te da će kao ljudi sjesti, porazgovarati... Međutim, kada je čula da Nenad govori da će je zbog toga što je bliska s Tomovićem ostaviti na ulici, šokirala se. Pogodile su je njegove uvrede i prozivke da je ispala smrad, iako je on nju prevario. Odmah je pozvala advokata i konsultovala se s njim na koji način da zaštiti sebe. Planirala je samo da mu traži kozmetički salon, koji je Ša kupio, ali je ona godinama vodila i radila u njemu. Stan, auto, novac je nisu zanimali. Poslije svega se predomislila i odlučila da traži i polovinu novca u Zadruzi, odnosno 50.000 eura".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.