x

zakazano ročište

Ivana i Ša se razvode danas: Reper ide na sud i prvi put će se naći sa ženom oči u oči nakon javne preljube!

Nenada Aleksića navodno izvode iz "Zadruge" da bi se na sudu suočio sa suprugom, koja mu je nedavno u Bijelu kuću poslala papire za sporazumni razvod.

Zadrugar Nenad Aleksić Ša u ponedjeljak bi navodno trebalo da se nađe pred sudom oči u oči s još uvijek zakonitom suprugom Ivanom Aleksić.

- Nenad izlazi iz Bijele kuće da se suoči s Ivanom na sudu. To je trebalo da se desi još u srijedu, ali je pomjereno za ponedeljak. Njih dvoje će konačno da se nađu oči u oči pred zakonom i da pokušaju sporazumno da se razvedu - otkriva izvor blizak supružnicima, koji bi uskoro trebalo da postanu i zvanično bivši.


- Mnogo se polemisalo oko toga da će Ivana reperu sve da uzme, a i on sam je kukao u rijalitiju da se plaši da će supruga da mu potroši sve pare s računa. Međutim, istina je da nju ne zanimaju njegove pare, koje cijeli život skuplja na računu i ima pozamašnu sumu. Trenutno je zanima samo salon, koji je dobila od Nenada u braku, ali koji sama vodi i zarađuje od njega. Vjerovatno će na sudu doći do ravnopravne podjele imovine, ako se slože oko sporazumnog razvoda, ali ono na čemu će Ivana sigurno insistirati je stan na Fontani, u kome su zajedno živjeli i iz kog se nedavno iselila - tvrdi sagovornik.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor. Srpski teelgraf

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.