x

ima 19 godina i privukla pažnju

Ivana Knoll dobila konkurenciju: Magdalena Keškić bodri Vatrene u Kataru!

Hrvatska reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Kataru ima veliku podršku svojih navijača, ali i navijačica koje privlače pažnju čak i svjetske javnosti.

Mnoge hrvatske ljepotice plijene pažnju u Kataru, a tokom jučerašnje utakmice Hrvatsku je bodrila i mlada Magdalena Keškić te se hrabro nametnula kao konkurencija najpoznatijoj hrvatskoj navijačici Ivani Knoll.


Crnokosa Magdalena ima 19 godina te je porijeklom je iz Hrvatske, ali živi i radi u Njemačkoj. Prošle godine učestvovala je na takmičenju Miss Europe Continental.


Magdalena je jučer tribina zdušno navijala za Vatrene, a na Khalifa International Stadium došla je u bijeloj haljini koja ističe sve njene atribute. Neizostavni dio bila je velika zastava Hrvatske.

Sebe naziva influnsericom te kaže kako joj Instagram oduzima puno vremena.


"Potrebno je dopisivati se s pratiteljima, dizajnerima brendova, ugovarati poslove… Neki dizajneri šalju skupocjene stvari, a onda i plaćaju manje za reklamiranje. Nastavit ćemo s time, ali želimo imati i nešto svoje, svoj vlastiti brend", kazala je Magdalena za hrvatske medije.

.

..

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.