x

izvukao deblji kraj

Ivu Grgurić raskrinkao najbolji drug njenog bivšeg dečka, ona poručila da podnosi tužbu!

Bivši fudbaler Dino Dizdarević u "Zadruzi" je otkrio mračne tajne iz prošlosti Ive Grgurić, pobjednice treće sezone rijalitija, zbog čega će se, po svemu sudeći, naći na optuženičkoj klupi.

Dino je, naime, dugogodišnji prijatelj Marinka Zovke, Ivinog bivšeg dečka, zbog čega tvrdi da je do detalja upućen u prirodu njihovog odnosa, kao i burnu prošlost Grgurićeve, o kojoj je govorio do detalja u emisiji. Dino je, između ostalog, rekao da je Iva paralelno bila u vezi sa starijim biznismenom u sedmoj deceniji i Marinkom. Bivši fudbaler ispričao je da je svjedočio kada je Iva or.lno zadovoljavala Marinka u automobilu, bez trunke blama što je on tu, kao i da je u jednom hotelu gledao njihov višesatni s.ks.


Ivu su pratioci odmah alarmirali o šokantnim detaljima iz njenog života koje je Dino iznio uživo u programu, pred milionima gledalaca, zbog čega se odlučila na podnese tužbu.

- Dragi moji, ništa se ne brinite! Svi koji me spominju u "Zadruzi" u lošem kontekstu, a pogotovo koji plasiraju neistinu, biće tuženi - najavila je Iva.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.